24092014

Halo. Efter att ha haft träningsverk i benen i tre dagar (tänkte ju inte riktigt då jag tog i "som jag brukar" fastän jag inte hade tränat på länge) så körde jag ben idag också. Då jag kom till gymmet så var stora salen bokad i tre hela timmar så blev "illa tvungen" att stå där bland alla fitnessmänniskor och försöka få ihop ett bra pass. Börjar alltid alla pass med att gå/jogga på löpbandet i ca. 15 minuter så passade samtidigt på att planera om passet lite grann eftersom min ursprungsplan i salen sket sig. Klarade faktiskt av det riktigt bra och fick en ny favoritövning som jag alltid har velat testa men aldrig gjort, förens nu. Kallas något i stil med "rumpspark i kabelcross" och ni kan se bild på övningen genom att trycka på namnet.
Har ännu lite problem med att veta hur tugnt, hur många eller hur mycket jag väl ska göra på en övning. Har som grund att köra 3-4 set och 8-12 rep på de flesta övningar, men testar mig ännu framåt och ser vad som passar bäst.

Efteråt lagade jag bananplättar som jag av nån anledning inte alls gör ofta. Galet gott och enkelt är det åtminstone då det bara är att göra nån gegga av två ägg och en banan.Btw, en liten fråga till er som ni gärna får svara på. Tycker ni att sättet jag skriver bloggen på är svår att förstå eller bara allmänt konstig? Bloggar ju lite på samma sätt som jag talar, och jag pratar väldigt flummigt, oproffessionellt och grammatiskt inkorrekt så jag hoppas det inte påverkar på ett alltför negativt sätt.

Kommentarer
Postat av: Emma Fahlström

Åh gud vad gott det ser ut! :)

Svar: Ja och gott var det :)
Rebecka Eriksson

2014-09-24 @ 19:52:17
URL: http://emmasofiaa.blogg.se/
Postat av: ellen

Älskar hur du skriver!! Det låter verkligen som du pratar till en :) puss!

Svar: Nåmen kul att du tycker det :D
Rebecka Eriksson

2014-09-24 @ 21:36:27
Postat av: Milla

Ja tycker du skriver kul! Låter precis som du :D haha. Man förstår nog bra :)

Svar: Haha okey men bra om man förstår då :D
Rebecka Eriksson

2014-09-25 @ 08:39:11
Postat av: Annika

Super mumsigt :D

Svar: Oja^^
Rebecka Eriksson

2014-09-25 @ 18:31:33
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Linda

Mums!
Fin bild också :)

2014-11-05 @ 20:47:59
URL: http://lindasjolund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0