21092014

Halo! Denna söndag har jag gjort allt för att slippa ångesten, vilket jag faktiskt lyckades med! Steg upp vid 8 tiden och städade ur bilen tillsammans med Tommy, och sedan körde han iväg mot Malax. Började genast diska, städa, tvätta lakan och damsuga, och sedan for jag till gymmet som var helt tomt! Passade på att träna vid muskelknuttarnas-hörna och testa mig fram med allt som fanns där. Tog tag i en större stång som fanns på ställningen, men la tillbaka den snabbt då bara den var tung som stryk.. Nåjamen lyckades iaf göra ett helt okey ryggaxelbicepstriceps-pass med min lilla ministång som ni ser på bilden (ser ju så galet löjligt ut då dessa vikter är så minimala även fast de är tunga..).
Men efter mitt lilla cirkuspass så for jag i bubbelpoolen och bara låg där. Lyxigt värre att kunna bada och basta ordentligt direkt efter man tränat jö!
Ännu efter att ha varit där i några timmar så handlade jag lite smått, och sedan kom jag hem och fortsatte tvätta och damsuga det sista. Sedan lagade jag en supermiddag som bestod av homemade köttbullar och klyftpotatis, som blev klar precis då Tommy kom hem vid 21-tiden.

Gårdagens & dagens pass ↓
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0