20092014

Saknar dendär psykiska hälsan (och fysiska, ofc) så otroligt mycket eftersom jag känner mig helt mentalt äcklig och rutten nu då man inte har rört på sig något extra, eller hållit koll på vad man har klämmt i sig. Är faktiskt väldigt förvånad över att jag inte blivit desto tjockare under sommaren förutom några extra dubbelhakor och centimetrar, men det ska man väl lyckas få bort förr eller senare. 

Igårkväll så for jag på en nästan 4km joggingtur och shajt det gick ju bra (med tanke på att jag bara varit och joggat två gånger sen sommaren började)! Behövde inte stanna eller sakta ner desto mer alls vilket jag inte ens hade hoppats på. Kanske berodde det på den våldtäcktsliknande ljussättningen på ena sidan ån.
Men idag har jag varit och fixat gym- & simkort till Caribia som är endast 200 hela meter härifrån! Kollade lite snabbt hur gymmet såg ut och blev faktiskt positivt överraskad, men hoppas bara på att det inte är fullt med folk på vardagarna då det är såpass litet. Sen att man också får simma lite lyxigare så gjorde det ju inte värre precis, så utmaningen är nu att jag ska klara av att träna på egen hand helt utan mina Bodypump-pass etc. Men har en förmånlig reservplan ifall jag skulle sakna Les Mills allt för mycket, så det är bra! 
Så denna lördagskväll (då det förhoppningsvis inte är mycket folk) så ska jag och testa på gymmet.

After summer-formbild


Gårkvällens runda (som mäter i miles)


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0