02092014

Flitig studerande som jag är så har jag ju redan gjort klart uppgiften som vi skulle göra tills fredag. Minns dock inte vad det egentligen var, tror det heter bokslut? Nåjah, jag tackar Kristoffer som besvarade på mina frågor, så nu skulle jag till och med kunna säga att jag fattar det rätt så bra.

 
Sen har jag börjat spela mitt saknade Pac Man World 2, alltså jisses det är mer barndom än vad Mario är för mig och helt otroligt vad det spelet är bra! Önskade att jag var barn och kunde uppleva allt det pånytt.

Åter till verkligheten. Igår fick vi vår bokhylla och byrån till sovrummet som vi hade köpt på loppis (loppismöbler och -20% studierabatt, kan knappt bli bättre) i lördags. Vi valde dock att de skulle köra hem möblerna till oss så därför kom de först igår. Nu saknas bara matbordet från Ikea + köksstolar i möbelväg, och sedan är det bara lite småsaker som gardiner till sovrummet och lampor som saknas för att ha grunden klar. Tänkte också försöka mig på lite växter för första gången! Blir väl troligtvis en kaktus i nån form då de knappt behöver vattnas (fast konstigt nog så torkade faktiskt alla kaktusar i min kaktussamling då jag var liten), eller någon annan lättskött växt.

Kommentarer
Postat av: Krille

Det du har gjort heter löpande bokföring. När man har gjort det under en period, så avslutar man alla konton och då gör man ett bokslut :) Annars ser det bra ut! (Y)

Svar: Ahaa är det så? Även fast jag där gjort både första och andra räkenskapsperioden, och avslutat kontonen emellan? :0Nåmen bra om det annars ser bra ut! ^^
Rebecka Eriksson

2014-09-02 @ 21:10:04
URL: http://tottebrollis.blogg.se
Postat av: Susanna Maria J

Haha pac man vad fräckt! :)

Svar: Superbra spel B-)
Rebecka Eriksson

2014-09-03 @ 08:28:02
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0