01102014

Spontan shopping är något jag håller på att utrota från mitt liv. Inte för att det någonsin har varit ett problem, utan mest för att jag hellre lägger pengar på EN bra/fin grej, istället för massa småskräp som ändå sedan glöms bort. Det mesta jag köpt från i somras så har varit sådant som jag redan tidigare velat ha och faktiskt kommit fram till att det är värt pengarna, men för nån vecka sedan så köpte jag en slags tröja som jag hittade på rea för 10 €, och gissa vad? Jo jag har inte använt den en enda gång, och inte kommer jag att göra det heller.. Menmen, misstag sker väl ibland. Dock aldrig mer (hehö?).

Har listat lite grejer som jag under den senaste tiden funderat på att investera i:

Freddy byxorna som tar över hela min instagramfeed så ser ju så himla balla och bekväma ut! Tror jag hittade en butik här i Åbo som säljer, så måste ta mig dit och testa.
 Nya linnen från Esprit. Fick två linnen därifrån av mamma en julafton för nästan 6 år sedan, och i helgen kastade jag det ena pga. att det blivit lite väl uttöjt. Dock är det andra linnet ännu felfritt, så linnen från Esprit blir det från och med nu! Inte som Gina Tricot linnen som håller max ett år..
 Har haft mina vardagliga Puma tygskor i fyra år nu och tycker tammetusan jag borde skaffa nya, diskreta (enfärgade) vardagsskor som matchar med allt. Dock tror jag att det får vänta till våren.
 Enkla, snygga och bekväma tröjor vill jag ha fler av. Redan helt fast i tröjan som jag köpte i måndags, så skulle gärna ha flera liknande eller någon tröja i stil med de som syns på bilden.
 Kvalitén på Acnes halsduk skulle jag gärna ta emot. Dock är den nog inte värd över hundra euro så den får nog stanna kvar på hyllan.
 Fjällrävens ryggsäck (med läderhandtag) vill jag ha bara för att 99% av Åbos befolkning äger en och nu vill jag också ha. Skulle vara skönt att kunna växla mellan en sån ryggsäck och axelväskan som jag nu använder dagligen.
 Helt fast i Tommys surfplatta som han köpte i höstas. Perfekt att ha då man vill läsa bloggar (eller annan onödig skit) och speciellt i sammanhang då telefonen känns för liten och laptopen för klumpig. Alltså något man ba måst ha! Ironi 3000, men älskar teknik och jag vill ha en iPad. Dock får det nog vänta tills min laptop går sönder så att jag istället kan satsa på en statsionär iMac och en iPad. Eller så kanske jag kan önska mig några euro till julklapp som sen får gå till den. JA GU så ska jag ju göra!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0