12102014

Hittade denna skönhet på Stockmanns "galna dagar" tidigare i veckan. Totally in lööv. Skulle nästan vilja fara iväg och köpa ett till, men eftersom det bara fanns tre stycken kvar då jag köpte det så finns det knappast kvar längre.. buäh

 

05102014

Haft tre typiska söndagar bakom mig, då både jag och Tommy legat i sängen sen fredagen och kollat x-antal avsnitt One Piece.. Vi har båda varit rätt sjuka men idag bestämde vi oss för att stiga upp från sängen, och så började vi städa bort allt skit som vi har kastat runt i lägenheten. Sedan gick vi till Prisma och köpte lite nödvändigheter, där jag bland annat också köpte en lermask (gröna tuben) eftersom min längtan efter renlighet var enorm då man bara legat och kallsvettats i en säng i två dagar.

 
 

02102014

Smart som man är så lämnade man ju bokreflektionen tills idag då man känner sig halvsjuk och slutade 16:30.. Så idag har jag bara suttit i timmar framför datorn för att få ihop en kass reflektion på knappa två sidor. Sorgligt men sant, men nu är den inlämnad i alla fall. Första inlämningsuppgiften vi haft, yepyep.

I morse käkade jag bananplättar igen, men denna gång med jordnötssmör och det var så himla gotttttt. Bananplättar är ju annars ganska söta tack vare bananen, men med jordnötssmöret blev det ba bättre på nå vis.

 
 

01102014

Spontan shopping är något jag håller på att utrota från mitt liv. Inte för att det någonsin har varit ett problem, utan mest för att jag hellre lägger pengar på EN bra/fin grej, istället för massa småskräp som ändå sedan glöms bort. Det mesta jag köpt från i somras så har varit sådant som jag redan tidigare velat ha och faktiskt kommit fram till att det är värt pengarna, men för nån vecka sedan så köpte jag en slags tröja som jag hittade på rea för 10 €, och gissa vad? Jo jag har inte använt den en enda gång, och inte kommer jag att göra det heller.. Menmen, misstag sker väl ibland. Dock aldrig mer (hehö?).

Har listat lite grejer som jag under den senaste tiden funderat på att investera i:

Freddy byxorna som tar över hela min instagramfeed så ser ju så himla balla och bekväma ut! Tror jag hittade en butik här i Åbo som säljer, så måste ta mig dit och testa.
 Nya linnen från Esprit. Fick två linnen därifrån av mamma en julafton för nästan 6 år sedan, och i helgen kastade jag det ena pga. att det blivit lite väl uttöjt. Dock är det andra linnet ännu felfritt, så linnen från Esprit blir det från och med nu! Inte som Gina Tricot linnen som håller max ett år..
 Har haft mina vardagliga Puma tygskor i fyra år nu och tycker tammetusan jag borde skaffa nya, diskreta (enfärgade) vardagsskor som matchar med allt. Dock tror jag att det får vänta till våren.
 Enkla, snygga och bekväma tröjor vill jag ha fler av. Redan helt fast i tröjan som jag köpte i måndags, så skulle gärna ha flera liknande eller någon tröja i stil med de som syns på bilden.
 Kvalitén på Acnes halsduk skulle jag gärna ta emot. Dock är den nog inte värd över hundra euro så den får nog stanna kvar på hyllan.
 Fjällrävens ryggsäck (med läderhandtag) vill jag ha bara för att 99% av Åbos befolkning äger en och nu vill jag också ha. Skulle vara skönt att kunna växla mellan en sån ryggsäck och axelväskan som jag nu använder dagligen.
 Helt fast i Tommys surfplatta som han köpte i höstas. Perfekt att ha då man vill läsa bloggar (eller annan onödig skit) och speciellt i sammanhang då telefonen känns för liten och laptopen för klumpig. Alltså något man ba måst ha! Ironi 3000, men älskar teknik och jag vill ha en iPad. Dock får det nog vänta tills min laptop går sönder så att jag istället kan satsa på en statsionär iMac och en iPad. Eller så kanske jag kan önska mig några euro till julklapp som sen får gå till den. JA GU så ska jag ju göra!


 

01102014

Ledig onsdag idagdå. Låg i sängen tills Tommy kom hem från skolan och simningen och efter det drog vi iväg till skolan och lunchade. Gillar verkligen lunchsystemet dom har för oss studerande här i Åbo. Finns flera olika ställen att välja mellan så det enda man behöver göra är att kolla upp vilket ställe som har godast lunch, och sedan far man och äter sig helt övermätt för endast 2,60 €.

Annars så invigde jag mina nya träningsskor igår och jag är faktiskt galet nöjd! Känns så mycket mer då man tränar ben/rumpa än vad det gjorde då jag använde mina gamla skor med upphöjd sula, så tumme upp för deet! Dock är det inte de bästa skorna att värma upp på springbandet med..

Nåjah. Om en stund tänkte jag fara iväg och träna ett varv, och sen skulle jag också borda ta tag i en bokreflektion som ska vara inlämnad imorgon. Isch. Kan int såntdär.

 
 

RSS 2.0