Riga dag 21

Såatt sitter bara och pluggar på inträdesprovet sådär sakta men säkert. Har anmält mig till en prepkurs som är på lördag så direkt då jag kommer till flygplatsen i Helsingfors så blir det att försöka hitta rätt tåg till Åbo.. Isch. Skulle ju helst vilja ha vettiga förkunskaper innan den förberedande kursen men det ser nog lite dåligt ut. Började ju med att läsa igenom början på Fazers årsberättelse som var äckligt tråkig, så bytte just till att läsa lite om företagande i Finland, vilket var bra mycket mer intressant. Dock kommer jag inte hinna läsa ordentligt igenom allt innan kursen så tror jag bara satsar på en viss del, så läser jag resten sedan.

Menmen igår så filmade vi in våran kortfilm, och det gick väl helt okey med tanke på hur bråttom vi hade. Idag började vi editera filmen och det ska vi göra resten av tiden vi är kvar. Fick tillåme lite kaka från praktikplatsen idag på morgonmötet som tack.

Annars har jag väl inte så mycket att komma med. Blir fetare och latare för varje dag såhär passligt till examen och sommaren, men åh jag tror det kommer bli skitkul med gymkort i sommar, så tumme upp för det!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0