Riga dag 19

Var ju fint väder då jag vaknade trots allt så bestämde mig för att fara en sväng till shoppingcentret som är två kilometer bort, och sådär klassiskt så börjar det ju såklart regna precis då jag kommer ut.. Nåja jag kämpade mig fram och köpte endast en bikiniöverdel, så nu hoppas jag underdelen finns i rätt storlek inne i stan istället.
Köpte lite smink också då jag tyckte att det kanske sku bli dags att testa använda lite mer sånt vid något passande tillfälle, plus att allt i nästan hela affären var på rea så skadade ju inte så mycket.

Just nu har jag hållit på och försökt plugga lite på inträdesprovet till Tradenom, där årsberättelsen om Fazer är ett av de material som vi ska läsa på. Ingen aning om vad det egentligen är jag sökt till då allt material är så otroligt himla tråkiiiigt. Eller det som gör det tråkigt är väl alla konstiga ord som gör att jag inte fattar ett skit.. Ösch. Nåjamen yålå på allt ba så får vi se vilken soptipp jag hamnar på i framtiden.

 
 

Kommentarer
Postat av: Henrietta

Haha det sista!! xD
Men när är inträdesprovet? :)

Svar: Den 6.6 :) så hinner bara vara på Åland en vecka innan det blir båttur igen (y)Sen så har jag anmält mig till deras prepkurs idag också, så blir att jag kommer till Vasa först på söndag kväll iaf nu ._.
Rebecka Eriksson

2014-05-11 @ 19:00:38
URL: http://henriettatornroos.blogg.se
Postat av: Krille

Får man fråga varför du har ett smörpaket bredvid sängen? ;)

Svar: Haha jomen smöret är alltid så hårt på morgonen då jag ska brä det på smörgåsen, så drf har den nu fått en ny plats B-)
Rebecka Eriksson

2014-05-13 @ 01:01:21
URL: http://tottebrollis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0