Riga dag 15

Var ju tänkt att vi skulle fara till stan efteråt, men så blev inte fallet. Just innan vi sku bege oss iväg så säger en anställd där att det ska komma dit ett gäng och fixa och sminka oss en massa haha. Antar att det var just for fun, men har egentligen ingen aning om varför. Så där stannade vi i 3½ timme längre än tänkt, men fick iaf en basic makeup (som jag ville), och blåa naglar.


Enkel makeup med lite brun ögonskugga och annat grejs som inte syns så bra.


Mina naglar som jag lyckades trycka mot mina byxor (därav mönstret på tummen)
 
Just nu är jag hungrig. Som alltid med andra ord. Har ännu inte lagat någon mat sen sist i köket här på internatet, och har absolut ingen ork att fara till butiken och köpa något ätbart nu heller.. Sen fryser jag så gaalet mycket att det inte är klokt! Det är 16-17 grader inomhus på våran arbetsplats och det tar upp all ens energi att bara sitta still där i timmar. Även fast jag har jacka och skor så hjälper det inte.

Hohho jonej jag skulle nog gärna fara hem nu. Saknar mat. Ris och marinerad kyckling med sweet chilisås och soja..... WHY OH WHY vågar jag ens tänka tanken. Saknar familjen, skolan, Tommy, Amanda och att gymma med Henrietta. Saknar att träna buähähä känner mig sådär lagom fräsh då godis är min middag de få dagarna jag äter middag. 

Men nej nu ska jag nog kasta på mig lite varmare kläder och åtminstone bege mig till ghettoaffären här nära innan jag svälter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0