Riga dag 12 & 13

Tjena! I förrgår då jag hade tänkt fetta hela kvällen så slutade med att vi allihopa for ut ist. Ett gäng på 14 personer var vi, och två av dom kom från Frankrike medans vi resten var finnar. Vi började med att fara till en bar eftersom några var minderåriga, men sen skulle vi vidare till något annat ställe vilket slutade med att vi vandrade runt och försökte hitta något ställe där poliserna inte kollade ID, men det var svårt eftersom det just den natten fanns kontrollanter överallt. Nåjanåjamen sen då vi gick där så fanns det två polisbilar som sto och blinkade vid torget, och bakom dom så låg det en död människa i en såndär likpåse! Alltså uschfy vilken känsla.. Enligt de andra så fanns det tydligen blod kvar på marken idag, och en massa glassplitter runtom. Ingen aning om vad som hade hänt.

Igår gjorde jag inte så mycket. Vaknade sent och for sedan ut och åt som vanligt och sen kom jag hem och hade min efterlängtade fettarkväll med Tommy på Skype och så lite Friends efter det.

Idag for jag iväg till ett shoppingcenter som ligger här nära (eftersom det är ledig dag för oss), och som jag inte har varit till förut. Det var riktigt stort och massa fina affärer. Hittade Sportland Outlet och herrijösses jag hittade en t-shirt och en träningsbh från Casall som jag måst ha! Även fast det är outlet på dom så är det ju inte så billigt precis, men tror tammetusan jag ska fara och köpa dom imorgon!


T-shirten som jag vill ha! Dock är det strl 36 och jag brukar föredra 38 på t-shirts.. Men tar den säkert ändå!


Tyckte ryggen såg lite hardcore ut. Gillar mina sneda byxor.

Dagens mat för 2,36 €! Tror tammetusan jag ska ta bussen in till stan varje dag då jag ska äta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0