Back in Vasaaa

Tjosan! Fasiken vad skönt att vara hemma igen alltså..
I helgen var jag ju på prepkurs och tror verkligen den höjde mina små chanser på att lyckas komma in. De flesta är ju merkonomer från tidigare och har alla baskunskaper inom ämnet, så lite svårt är det ju då allt är nytt och man inte alltid hänger med hehö. Men vi gjorde ett testprov och jag fick 21p av 31p, så är nog helnöjd faktiskt med tanke på att jag inte alls har pluggat klart. Vet till inträdesprovet nudå att jag måste prata mera vid gruppdiskussionerna eftersom det där finns många poäng att plocka. Vet inte säkert om företgsekonomi skulle vara min grej, men det verkar helt klart intressant och som tradenom så får man ju en väldigt bred kunskap/utbildning, och där lär man sig genom att göra projekt och företag på riktigt vilket låter lite läskigt men samtidigt mycket roligare än att bara läsa böcker.

Igårkväll kom vi fram till Vasa och Amanda mitt gulletroll hade inte ens diskat sen jag for till Lettland.. Haha, nåjamen hon hade ju sorterat och sköljt disken fint åtminstone. Idag började jag med att tvätta massa kläder och sen for jag och Henrietta ut på en vandring i det supärsköna vädret! Sen for vi till underbara Spices med Amanda och åt buffé, och herrijööösses vad gott det var! Sen en sväng till citymarket å köpte lite kvarg å avocado som jag tänkte leva på denna vecka. Senare började det spöregna och det kändes som värsta mysiga sommarvädret, och sen efter det for jag på ett BodyPump pass. Herrijestanes vad trögt det gick.. Har ju knappt tränat på fem veckor så tog lättare vikter än vad jag gjort tidigare och nejnej det är nog svårt att hålla motivationen uppe då det känns som att man ligger på noll. Då passet var slut ville jag bara lägga mig ner på golvet och sova, för blev så himla sömnig.. Isch.

Imorgon blir det att fara till skolan och försöka få klart dendär sabla kortfilmen vi påbörjade i Lettlandet, och på tal om skolan så fick jag en 3a (skala 1-3) i slutarbetet hihhöho så nöjdd.

Eftersom jag inte riktigt har några bilder så får ni se en vacker bild på mig där ett ögonbryn är sminkat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0