Tisdag

Tjena! Såatt andra dagen på veckan är det nu, och dagen började som alla andra dagar. Vaknar av att klockan ringer och är så otroligt kissnödig men orkar ändå inte stiga upp, och Tommy som sover ytterst och har ansvaret över väckarklockan så tar typ fem minuter på sig innan han uppfattar att klockan ringer och stänger av den. Lidsamt att ba sitta och lyssna på alarmet. Nåja. I skolan så förberedde jag den skriftliga delen i slutarbetet, och gjorde finskaprovet (som jag failade på förra året) med nån speciallärare som nog trodde att jag var godkänd nu. Yes! Haha Therese filmade mig samtidigt som Jenni förhörde mig. Synd att jag inte själv har filmen så att jag kan ladda upp..
Efter skoldagen och lite fastlagsbulle så kom Tommy och hämtade mig och släppte av mig i stan, där jag köpte en portfoliopärm till slutarbetet, och en tröja på rea. Sen köpte Tommy hem en massa fett så vi har klämt i oss en hel del, och nu for han just och köpte äckliga chilinötter som vi ännu ska klämma i oss framför Friends och Top Model.
Blev ingen träning idag, men ska försöka klämma in det imorgon direkt efter skolan om jag hinner. Men det återstår att se.

Drog tillåme fram lilla kameran ur lådan, och efter lite ström och våld så fick jag igång den igen. Går runt med mina mystofflor som jag fick av mamma ♥ och den nya tröjan på det. Har faktiskt lyckats få hyffsade naglar nu efter att jag mestadels har ätit på dom, så nu har jag också målat dom lite fiint.

 
 

Kommentarer
Postat av: Saaaraaa

Åååh, så mysiga tofflor! <3

Svar: Jaa visst är dom :3
Rebecka Eriksson

2014-03-04 @ 20:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0