Söndagsträning

Shäna! Dagen började med att jag kände mig trött på livet. Känner alltid så då man inte har diskat på flera dagar och man vet att man måste ta itu med det under dagen.. Så jag var i en djup depression under morgonen, men sen diskade jag bort skiten och såg ljus i livet igen. Fick tillåme också ork att fara till gymmet som jag hade planerat.

På söndagar så har dom ju inte några pass så tänkte satsa på att träna lite på egen hand, men inte bara satsa på kondition som jag vanligtvis gör då jag tränar ensam. Så det blev 20 minuter på löpbandet, 30 minuter ben och rumpa med vikter och 10 minuter mage och stretching. Alltså ben och rumpövningarna är ju helt klart dom roligaste övningarna man kan göra! Ska försöka börja träna mer och mer på egen hand också, (speciellt om jag skaffar gymkort i sommar) men usch det är ju alltid en massa bodybuilders i salarna där man får träna med lösa vikter, och jag är ju ännu rätt så lost i den världen.. Ska göra ordentliga scheman sen med ett specifikt antlar repetitioner och set som ska göras, för annars blir det lätt att jag slutar då jag inte längre "orkar". Och med schema så känner man sig troligtvis inte lika lost heller.
Men på Easyfit så har dom ett litet hörn med vikter och speglar, så hade turen att det var ledigt där idag!
 

Är rätt så svullen efter allt fusk, men tänkte köra lite av mina smal-poser framöver så kanske man kan se någon skillnad framöver.. Haha titta så fint vi har inrett Amandas rum i bakgrunden!

Efter att ha varit rätt så omotiverad och haft en hel del fuskdagar dehär senaste veckorna så känner jag mig riktigt motiverad just nu! Mindre kolhydrater och mindre socker på schemat igen bara helt enkelt, och mer träning! Åt keso med apelsin, kanel och frön efter träningen (usch det var alltför länge sen sist jag åt det.. Så himla gott ju!) och nu väntar jag på att Tommy ska komma hem med mat så att man får i sig något ordentligt, och sen ikväll ska jag laga smoothie med kvarg, yoghurt, frukt och bär!

Bästa träningsmusiken för den som saknar ↓
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0