Söndag

Tjenareh! Slö söndag för min del som vanligt. Var ut och gick en sväng, och har ätit chickennn till lunch. Ska snart iväg och träna lite på egen hand, och sen sku jag borda röja upp lite här så det är fiint då Amanda kommer hem. Diskade igår iaf så skönt att det inte är mycket där hähä. Sen skulle jag vilja göra upp schema och mål inom träningen och kosten, men vet inte riktigt ännu hur jag ska göra, så det väntar jag nog lite med tror jag.


Förra veckan så skrev en tjej som är utbildad makeup-artist till mig och frågade om vi kunde samarbeta med att få ihop bilder till varandras portfolio i sommar, och helt galet vad pepp jag är på att få göra det! Har länge velat fotografera människor där smink och hår är gjort lite mer professionellt. Så jag hoppas verkligen det blir av! Önskade bara så innerligt att jag hade en bättre kamera.. Bilderna som jag fotat under ett års tid nu så har ju inte varit tagna med min kamera, utan har ju lånat från antingen skola eller kompis. Men har iallafall ett bra objektiv så det kommer jag ju nog långt med.

Nu har Tommy skickat bilder från lägenhet på Åland också, och tycker det ser riktigt bra ut! Så i sommar får alla mina vänner komma och hälsa/bosätta er hos oss!

Kommentarer
Postat av: Milla

Jaa va kul vi ska ha i er lägenhet i sommar! :D

Svar: Jaa nu får vi ha ett ställe utan att fundera om resten av familjen e hemma :D
Rebecka Eriksson

2014-03-30 @ 15:05:30
Postat av: Krille

Gött med en egen lägenhet! Var ligger den någonstans? :)

Svar: i Sandviken, precis vid Nabben typ så dit får ni komma i sommar sen :D
Rebecka Eriksson

2014-03-30 @ 17:33:38
URL: http://tottebrollis.blogg.se
Postat av: Henrietta

Yee vi ska ha skitkul i sommar! ;D

Svar: Jaa shit ja :D
Rebecka Eriksson

2014-04-01 @ 18:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0