Punklista

Gjorde ju tidigare en lista på hur jag tänker/gör då jag vill käka nyttigare, och tänkte nu försöka göra en lista på hur jag tänker då det handlar om träning. ↓

1. Ha vettiga mål med din träning. Extrema mål så håller sällan, och då det inte går som man vill i början så ger man snabbt upp.

2. Ha en plan då du tränar. Om man går på pass så behövs det ju inte, men om man tränar själv så går det så mycket bättre om man vet vad man ska träna. Annars går man bara runt och kör lite på varje maskin vilket inte heller bruka hjälpa så mycket. Att ha träningspass då man endast tränar ett fåtal muskelgrupper ger mer än att köra lite på varje.
 
3. Börja försiktigt. Man vill lätt träna varje dag då man bestämt sig för att börja träna mera, men tycker det är bättre att vänja kroppen för ett par pass i veckan då man enklare kan hålla den stilen i längden. Så kan man senare öka.
 
4. Snygga träningskläder. Sån liten grej som hjälper så sjukt bra tycker jag. Tycker jag har alltför lite träningskläder faktiskt, så får försöka skaffa mer i sommar sen hähä.
 
5. Tålamod. Det ska ju ända vara en livsstil så ha inte bråttom med att se resultat. Hållbara resultat kommer i längden eller nått

6. Våga skippa träningen. Dethär så suger jag på, men alltså på det sättet att om jag skippar träningen på en tisdag så ser jag hela veckan som misslyckad, och jag fuskar med träning och godis resten av veckan tills den nya veckan börjar.. Så att klara av att skippa en träningsdag men ändå kunna fortsätta som vanligt efter det är bra att kunna! För det kommer komma de dagar som du inte kommer ha tid/möjlighet att träna.

7. När du inte vill så behöver du det som mest. Haha alltså jag har seriöst GRÅTIT för att jag inte har velat fara och tränat men ändå tvingat mig till att göra det. Har också varit sur på Tommy bara för att jag måste få ut min irritation på nån då jag inte vill träna. Men de gånger som jag tvingat mig till gymmet så har det alltid kännts så otroligt bra efteråt så man ångrar det inte!

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Milla

Håller med i varje punkt! :)

2014-03-30 @ 18:47:52
Postat av: Milla

Håller med i varje punkt! :)

2014-03-30 @ 18:47:54
Postat av: Milla

Håller med i varje punkt! :)

2014-03-30 @ 18:47:54
Postat av: Milla

Oj, haha, det kom tre gånger xD

Svar: Haha det är bra att du är aktiv ;D Men bra det så att det inte bara är nått som egentligen e bullshit ^^
Rebecka Eriksson

2014-03-30 @ 18:48:26
Postat av: Henrietta

Alltså håller också med! Men har också skitsvårt med att skippa ibland haha blir så deppig och så är allt förstört typ ;P

Svar: Haha joo så var det också alltid för mig förra året minns jag, men nu har jag blivit lite bättre på det iaf B-)
Rebecka Eriksson

2014-04-01 @ 18:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0