Portfoliobilder

Jag får nya framtidsplaner varje dag alltså.. Nu har jag bestämt mig för att söka till en fotoskola lite mer söder i Sverige, även fast jag tänkte att jag inte skulle göra det utan satsa på något nytt istället. Men nu blev jag himla sugen på den skolan då den är inriktad på just fotografering inom reklam och magasin. Nåjamen i själva ansökningen så ska man blandannat lämna in 10 st bilder, så sitter och kollar igenom vilka jag tycker är bäst.
Hittade lite snabbt 10 st som ungefär är mina favoriter, och om jag ska kommentera resultatet själv så måste jag nog säga att jag är ganska så stolt. Finns en kreativitet och variation i alla dehär bilderna som jag gillar, men ändå så känner jag att jag skulle kunna göra bättre än såhär.

Vet inte om jag har nämnt det förut, men då jag i vintras praktiserade hos en fotograf så erbjöd hon mig jobb till hösten hos henne. Känns verkligen jättekul att hon skulle vilja ha mig dit (även fast det inte är HELT säkert på att hon ska anställa nån till hösten) och nog är man ju alltid lite sugen på att få jobba hos/med en fotograf. Finns ju både fördelar och nackdelar om jag skulle bestämma mig för att jobba ett år på Åland, men det återstår att se sedan hur jag gör.
Men om jag skulle bestämma mig för att satsa på fotografering, och jag inte skulle komma in till just denhär fotoskolan så skulle jag nog satsa på att jobba hos henne!

På bilderna: Heidi Eriksson, Elinore Hagman, Henrietta Törnroos, Anne-Lie Miiros, Frida Nordlund och Kevin (Kuitunen?)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0