Måndag

Åkej mina vänner! Tänkte ta och testa på att blogga sådär "klassiskt" varje dag den här veckan, liksom berätta vad jag har gjort i lilla minsta detaljjjj! Ni kommer säkert tråka ut er en massa, men kanske det hjälper bloggen att vakna upp lite igen.

Så okey, idag aka måndag så var det första skoldagen efter sportlovet. Fixade lite effekter i musikvideon som vi har klippt och hade möte med studiehandledaren angående skolval och ansökningar. Berättade till honom om min supersmarta idé om att jag kanske också skulle söka till några skolor i Sverige, (why not liksom) och gissa vad denna studiehandledare sa! Han ba "Hmm, inte för att lägga mig i eller nått, men isåfall kommer ju Tommy bo i Åbo och du någonstans i Sverige. Och distansförhållanden brukar ju vara väldigt svårt". Haha jasså du kallar dig studiehandledare säger du? Nåja var ju faktiskt lite gulligt att han brydde sig om vårat förhållande framför min karriär. 
Nu har jag iallafall sökt till en merkonomutbildning i Åbo som är på andra stadiet (ifall mina andra episka planer skulle misslyckas. Måste bara hitta nån sån plan nu också). Men eftersom jag redan gått en yrkesutbildning så kommer jag kunna gå den utbildningen på två år ifall jag hamnar dit. Kommer senare i vår också att söka in till lite andra skolor, både i Finland och Sverige.
 
Usch nu orkar jag inte blogga mer även fast jag skulle berätta allt i minsta detalj.. Men har iallafall storhandlat massa mat med Tommy, tränat med Henrietta och storstädat bostadsgrottan. Nu måste jag plugga på finskaprovet som jag har imorgon. Måste lära mig månaderna helt freaking utantill! Vilken pina.


Men först ska jag se dagens avsnitt av Top Model!

Kommentarer
Postat av: Henrietta

Jaa blogga varje dag så jag har nåt att underhålla mig med! :D

Svar: :D Får hoppas det håller också bara..
Rebecka Eriksson

2014-03-04 @ 16:15:59
Postat av: Krille

Kom till Linköping och studera!!!

Svar: Mjeahh.
Rebecka Eriksson

2014-03-04 @ 20:04:41
URL: http://tottebrollis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0