Måndag

Då man har varit i skolan, storhandlat mat, varit till Sonera, gått en sväng på loppis, tränat, ätit, duschat och fräschat upp sig så känns livet så UNDERBARRT efteråt. Sitter nu här i min pyjamas och mystofflor och bara känner hur livet älskar mig (..).
Men ja om man skulle ta och säga nått vettigt istället, så kan jag säga att vi fick äcklig vegetarisk mat i skolan, och när Tommy kom och hämtade mig så for vi till Sonera. Gissa varför? Jo det är så att min telefon int funkar. Ett halvår tog det, blö. Han (yepp det är en kille, minns dock inte vad det var jag döpte honom till.... pinsamt) bara dör lite nu som då, och när jag... Måste bara avbryta här. Märkte just att killen på Sonera tog bort ALLA MINA KONTAKTER PÅ TELEFONEN!!! FY uschblä nu älskar inte livet mig längre.. Blir så less på allt. Nåja ni får ta och ge mig era nummer nu bara.. bara. Men ja, åter till där jag var, joatt man kan inte ringa/messa och internet funkar inte och jag kan inte ta emot några meddelanden och samtal heller. Men Wifi fungerar iaf. Ska iallafall föra in han på operation under veckan.

Var just på ett BodyStep pass med Henrietta och herreminjösses vad tungt det kändes. Eller jag kände mig jättetung då jag knappt tränade nått förra veckan och bara åt en massa fett. Fast åt knappt nån vettig mat i helgen heller, för i lördags åt vi smörgås till mat och i söndags blev det en micropizza vid åttatiden. Usch vad pinsamt.

Var på en till liten loppisrunda idag också eftersom vi inte hann fara dit igår, och hittade ett par fina jeans för endast två euro! Dock är de lite (läs mycket) tighta, men ska nog tammetusan ha dom för det.
 
Outfit jag skaffat för 4,50 € ↑Kommentarer
Postat av: Henrietta

Herregu, kanske sku borda fara på en loppisrunda nån dag! Skitsnygga grejer du ha hittat ju! :D

Svar: Hehe joo ibland kan man hitta riktiga fynd :D så det lönar sig att fara lite nu och då så hittar man nog nått nån dag iaf ;)
Rebecka Eriksson

2014-03-11 @ 19:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0