Lördag

Well mina vänner, detta har varit ännu en stor fuskvecka för mig.. Pizza, chickennuggets, köttpiroger, godis och alkohol har denna vecka bestått ganska mycket av, men har nog rört lite på mig också. Bodystep och Bodypump tidigare i veckan, och idag for jag på en promenad samtidigt som jag testade appen RunKeeper. Det var roligt att se hur långt det blev och såntdär, men mindre roligt då den sku börja prata var 10e minut och folk tittade konstigt på en..

 

Men jaa vad har hänt denna vecka då? Jo mina sommarjobbspengar har tagit slut så nu blir det att enbart leva på studiestödet! (hmm.. känns som att jag har sagt det förut?) Otroligt förvånad att jag klarade av att leva såhär länge med dom pengarna ändå, speciellt då jag matade Tommy hela vintern också liksom. Well nåja några tior har jag ju, och igår var det pampas nationaldag så det firades ekonomiskt med en förfest på typ 35 pers i nån lägenhet. For hem redan vid tio då jag pussade på Tommy och sen sov vi på soffan i nån timme tills han skulle fara iväg mot Åland. Nu kommer jag inte se han på NIO hela freaking veckor.. Men tror ändå tiden kommer gå snabbt då jag har så mycket som ska göras och mycket som kommer hända. Kommer ju inte bli ensam heller för AMANDA KOMMER HEM PÅ MÅNDAG!!! Fatta vad glad jag blev! Trodde hon skulle komma efter påsk och att jag inte skulle hinna träffa henne innan jag sticker till Lettland, men icke.


Lämnade in en råversin på mitt slutarbete i veckan också, så det känns skönt att ha grunden klar. Nu ska lärarna gå igenom det bara och så ska jag sen fixa ändringarna som krävs. Hoppas det inte blir mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0