Lördag

Visste ni att alla mina inlägg börjar med bokstäverna "kjh" innan jag publicerar? Nu vet ni iallafall. Don't ask me why, men gör alltid så direkt då jag ska börja skriva något..
Men denna vecka så har jag varit så otroligt omotiverad och halvdepp av någon konstig anledning. Omotiverad inom träningen och kosten främst, men ska försöka fara och röra på mig imorgon så blir det iallafall fyra träningsdagar denna vecka. Angående skolarbeten så känner jag mig faktiskt inte alls lika omotiverad, även fast jag jobbar väldigt långsamt just nu. Arbetar på det sättet att jag "förbereder" mig smått hela tiden, så att det sen ska gå snabbt, smidigt och enkelt då jag väl ska börja stressjobba, hehö..

Började denna lördag med att fara på ett BodyPump pass och lite joggning innan det började. Det jag gillar med BodyPump är att det inte är någon kondition som i BodyStep. För just nu så är min kondition bläk och då blir steppen så himla jobbig.. Men måst försöka stå ut ändå så att jag inte tappar den lilla kondition jag har.
Tommy var ute och sprang i hans nya springskor medans jag var och tränade, och efter att jag var klar så for vi ut och åt till Spices som är ett ställe där dom serverar thaimat. Var så himmmla gott så jag tackar Therese för tipset och fetman. Efteråt kollade vi lite på stan vad som hände och vad det fanns för erbjudande under denna specialvecka. Blev en väldigt snabb runda på stan eftersom Tommy är världens tråkigaste att gå på stan med.. Han bara gnäller som ett litet barn. Men fick iallafall hem lite smått och gott.

Innan träningen 
(Alltså fattar inte hur lakanet alltid lyckas bli sådär utdraget och stökigt efter varje natt..)
 

Fick hem detta! Fuskdag igen nudå ↓
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0