Gamla favoriter

Tog fram min hårddisk och började leta upp originalbilderna som jag ska ha till min portfolio, men började också kolla igenom mina gamla favoriter som jag hade första året med min systemkamera. Haha lite komiskt är det ju faktiskt då man var riktigt stolt över dom! Ni kanske inte ser samma konstiga saker som jag gör eftersom jag vet precis hur jag gjorde och tänkte på den tiden, men resultat ser ni ju iallafall hehe.. Saknar dock dendär fantasin och alla idéer som man hade då allt var nytt, även fast idéerna inte var dom bästa så var det ändå jättekul att fixa på med allting.

Men det roligaste är ju ändå att se hur mycket bättre man har blivit på 3 år, även fast jag knappt har fotat nånting de två senaste åren (eller klart jag har fotat, men inte så mycket som jag ändå skulle vilja) så blir ju bilderna idag ändå betydligt bättre.

 
Den svartvita bilden på Astrid fotade jag då vi hade en liten tävling i klassen på EFÖ med temat svartvitt, och tyckte jag var jättesmart som inte hade en svartvit bild på temat svartvitt haha. Bilderna utomhus på Heidi så tyckte jag var värsta fashionfashion då vi var med klänning ute i snön, och illustrationerna så gjorde jag som så att jag först ritade en teckning på papper, och tog sedan ett foto på teckningen å la in den i photoshop, där jag sedan målade konturerna och färglade med trackpaden på min gamla laptop..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0