Fredag

Det var mig en dyr cheesecake dethär.. 26 € för ingredienserna, och det enda som blev över är lite majsmjöl. Fast kanske jag ska säga BAJSMJÖL, eftersom jag tittar på en fin tröja för 60€ åså kommer man att tänka på att om man inte hade bakat dendär sabla kakan så hade jag kunnat lägga dom pengarna på en halv tröja ist. Bäst för kakan att den är äckligt god nudå. Har ju inte "kunnat" äta den ännu heller eftersom man tydligen skulle ha den i kylskåpet över natten märkte jag.. 

Det var dagen problem.


Nu över till dagens mig.
 
 
Invigde magtröjan jag köpte för ett tag sedan, men som jag gissade så var det nog ännu lite för kallt att flasha runt med magen. Haha måste bara visa dendär bilden bakifrån på mig, för det ser så himla konstigt ut! Cräzy vad förvrängt saker faktiskt kan bli på bild. Jagmenar min rumpa ser ju gigantisk ut (well beror väl nog på byxorna också) och benen ser supersmala ut. (för att vara på mig iaf)

Fredag är det ju idag sådär annars. Veckan har gått så otrooligt fort, men jag klagar inte. Förutom att jag måste ha klart slutarbetet, göra samhällapresentationen, skriva manustexten på 15 sidor och ansöka till alla skolor jag vill till under 30 dagar. Ohgosh. Men inte är det ju omöjligt.
Just nu sitter jag och Tommy bara här med varsin dator och lite starsprit på det (vin). Han spelar nått konstigt spel och jag kollar runt på ebay och på en massa fina kläder, för det är så himla kuul ibland! Funderar om jag ska våga smaka på kakan även fast den bara har varit fyra timmar i kylen. Jenni hade tänkt komma hit och smaka lite, men gissar att hon drog sig undan då jag skickade bild på mästerverket :C Nåja mer till mig bara, för har ju ändå fettisdagen hela veckan..!

Idag vill jag ha denhäär
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Saraaa

Hur kunde den bli så dyr?? :O
Vad smal du har blivit så där btw!!

Svar: philadelphiaost för 6 euro, nått smör för 4 euro, mjölet för 4 euro, choklad för 3 euro, kexbotten för 2 euro, blåbär 2 euro, kvarg 2 euro och typ ägg 2 euro åså säkert nått till. Haha där fick du en hel shoppinglista ;)Haha nå det är nog mest bara vad det ser ut som. Kan mina vinklar i spegeln ;D
Rebecka Eriksson

2014-03-07 @ 19:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0