Fredag-Lördag

Tjena! Igår så var jag en sväng till Vörå och hälsade på hos Sara efter skolan. Var typ aplängesen man umgåtts med henne sist så det var trevligt. Åt morotskaka och tittade One Tree Hill, haha jaa det var ju min favoritserie ett tag för några år sedan, men nu när man såg det igen så såg det ju nästan ba löjligt ut. Men antar att det är så med det mesta. På kvällen brummade jag tillbaka till Vasa igen med Tommys bil. Medans jag lånade hans bil så fick jag ett stenskott på rutan, och körde nästan på en fasan. Var faktiskt lite nervös över att köra ända till Vörå med den för trodde typ att jag sku somna vid ratten elr nått då det är så långt bortaa. Men det gick nog bra hähö (som ålänning så är allt som är över en 15 minuters bilväg långt borta).

Men idag vid 12-tiden så for jag på ett BodyPump pass med Henrietta, och vi lyckades öka vikterna lite till också vilket kändes bra. Hon har tidigare i veckan haft problem med foten så därför har jag tränat själv ett tag, men nu är min kompanjon på benen igen så det är bra! Är faktiskt lättare och roligare att träna om man gör det tillsammans med nån, just eftersom det annars lätt blir att man skippar träningen, men om man redan har bestämt att man ska fara och träna med nån så tänker man knappt tanken på att ställa in. Imorgon funderar jag dock på att fara och träna lite ben och rumpa på egen hand, men det återstår att se. Ska ju typ skriva klart slutarbetet i helgen och jag har knappt börjat..

Menmen.. Var iallafall just och åt buffé till Spices med Tommy igen, för det är ju så himla gotttt! Är Tommys sista helg i Vasa nu innan han sticker till Åland och börjar sitt sommarjobb, och sen får jag inte se han på 9 freaking veckor!! Nåja, åter till maten.. Åt så galet mycket att jag var tvungen att stanna till flera gånger och "vila" då vi skulle handla och gå hem igen. Usch jag riktigt känner hur min mage har töjts ut haha.

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0