Sommaren kom till slut

Ny design finallyyy! 

Wellwell, om man sku ta och catcha up lite från sist så kan jag ju meddela att jag slapp in till Novia i Åbo. Så ifall jag inte får mentala svårigheter av att vara där så kommer jag plugga företagsekonomi i 3,5 år framöver. Jeij. Har sökt lägenhet i studentbyn tillsammans med Tommy och skriik om vi inte får den.

På tal om ingenting sådär så märker jag hur jag sakta men säkert faller i depression om jag inte får vara kreativ på ett eller annat sätt, då jag under den senaste tiden tappat livslusten (ta det inte så seriöst). Men bara av att fixa om designen och planera på en fotografering som jag ska göra i veckan så blir man så galet lycklig igen! Speciellt då jag mitt i allt kom på att jag borde ju tammetusan köpa ny kamera, för fattar inte hur jag faktiskt har överlevt med min lilla Nikon D3000 i 4 år nu som varit alldeles för simpel de tre senaste åren.. Funderar på att köpa en Nikon D7000 då jag hittade ett bra erbjudande på den, för även fast jag gärna skulle lägga pengar på en kamera ännu en nivå högre så är det inte ekonomiskt möjligt.

Träningen har blivit endast två dagar i veckan och har mest levt på bacon och godis, men imorgon skaffar både syster och mor gymkort igen så då ska det väl bli lite mera fart på det hela!

  
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0