Shåpping

Satte oss i bilen och drog över till sveariket med Tommy, Heidi och Astrid i måndags. Galet skönt att ha bil så man slapp bära på en massa kassar och hålla koll på tiden tillbaka. Dock var vi inte till centrum, utan höll oss en bit utanför som var tillräckligt läskigt för oss (att köra på alltså) och fick själv äran att sitta i framsätet och guida Tommy genom femfiliga vägar, dubbelfiliga rondeller, vägarbeten osv.. Stockholm Quality Outlet, Kista Galleria och Täby Centrum var det som gällde för oss och fyndade massa fiint!


Hittade klockan från mina drömmar på Ur & Penn för ett fint rea-pris. Brunt + guld = ♥


Shnyggaste och skönaste Tommy Hilfiger tröjan för ett sjukt bra outletpris!


Långärmad träningströja från Nikes outletbutik (kunde dock ha varit lite billigare outletpriser där)


Lite småcool tröja med huva från Hollister, enda plagget som jag köpte för fullpris.


Har en liknande långärmad tröja, men GASH i'm in love. -50% var det på den också, önskade bara att jag passade bättre i rosa.


Såatt jonej är galet nöjd med mina köp. Speciellt då jag inte ens behövde lägga ner högar med pengar på det.
 

Blue

 

Tre klara

Studielägenheten och (superfin) dubbelsidig relflexskärm fixad!

 
 

Tre bilder

Har fått låna Amandas 40mm macroobjektiv, så testade fota lite med det igår och tammetusan vad jag villlll haaaa... Både objektivet och en ny kamera. Suck. 
Blev en fin liten bild på min far också, med sin favoritkeps som egentligen är min keps från dagis.

 
 

Sommaren kom till slut

Ny design finallyyy! 

Wellwell, om man sku ta och catcha up lite från sist så kan jag ju meddela att jag slapp in till Novia i Åbo. Så ifall jag inte får mentala svårigheter av att vara där så kommer jag plugga företagsekonomi i 3,5 år framöver. Jeij. Har sökt lägenhet i studentbyn tillsammans med Tommy och skriik om vi inte får den.

På tal om ingenting sådär så märker jag hur jag sakta men säkert faller i depression om jag inte får vara kreativ på ett eller annat sätt, då jag under den senaste tiden tappat livslusten (ta det inte så seriöst). Men bara av att fixa om designen och planera på en fotografering som jag ska göra i veckan så blir man så galet lycklig igen! Speciellt då jag mitt i allt kom på att jag borde ju tammetusan köpa ny kamera, för fattar inte hur jag faktiskt har överlevt med min lilla Nikon D3000 i 4 år nu som varit alldeles för simpel de tre senaste åren.. Funderar på att köpa en Nikon D7000 då jag hittade ett bra erbjudande på den, för även fast jag gärna skulle lägga pengar på en kamera ännu en nivå högre så är det inte ekonomiskt möjligt.

Träningen har blivit endast två dagar i veckan och har mest levt på bacon och godis, men imorgon skaffar både syster och mor gymkort igen så då ska det väl bli lite mera fart på det hela!

  
 
 
RSS 2.0