Nike Air Max

Alltså uschfy vad snygga dom äär! Inte en chans att jag skulle träna i dom iallafall, för det är dom nog alldeles för fina för. Speciellt det rödvita paret ♥Jamen annars då? Har just kommit från skolan där jag först klippt lite film, och sedan fotade Jenni som är min testmodell till mitt slutarbete. Just nu sitter jag och är som sådär konstigt hungrig så att man mår dåligt. Även fast jag käkat massa lunch och mellanmål.. Blö. Skulle borde ta och börja tvätta kläder, diska och packa eftersom vi åker ner till Åland inatt, men jag orkar inte tihihi cuz i'm such an BADASS. Usch.
Nåja ikväll blir det iaf BodyPump med Henrietta!

Första träningsveckan check!

Helluja! Söndag idagdå vilket betyder att en vecka har gått efter att jag startade igång ordentligt med nyårslöftet. Tränat fem gånger denna vecka med Henrietta vilket känns väldigt bra. Dock tror jag att jag ska försöka hålla mig till tre-fyra gånger/veckan nu i början eftersom jag anar att det kan finnas en risk att jag tröttnar efter ett tag om jag kör fullt ut från början.
Har faktiskt ätit kycklingsallad sex dagar denna vecka nu, vilket känns både lättlagat, nyttigt och gott. Men kanske lite väl enformigt så måste nog laga något annat nu kommande vecka. Typ pizza. Kommer ju faktiskt åka ner till Åland på onsdag så måste försöka planera hur jag ska hålla mig igång, och inte bara svälla på soffan som det brukar bli då jag är hemma.

Veckans träning:
Måndag - BodyStep
Tisdag - Spinning
Onsdag - Uppvärmning + BodyPump
Torsdag - Uppvärmning + PowerCore
Lördag - Promenad 1h
Söndag - Löpband 5km

Blev lite lessen då jag märkte att dom nu bara har ETT pass BodyStep i veckan, och på måndagar av alla dagar.. 


 
 

Två bilder till

Tänkte att ni kunde få se två bilder till från i höstas~

 
Elinore som rödluvan

Heidi som en blandning på Alice och Madhatter (från Alice i underlandet)
 
 

Skola

Jööu! Sitter i skolan helt ensam med Jenni nuförtiden, och det blev att jag i panik valde någon slags "studiofotografering (porträtt) med lite olika ljussättningar" till slutarbete. Får hoppas på det bästa bara och försöka planera lite mer hur jag vill ha det.
Igår skulle jag och Henrietta påbörja våra BodyPump-muskler, men icke sa nicke. Var helt otroligt himla fullt i hela gymmet så vi fick inte plats på passet, så nu innan alla har gett upp om sina nyårslöften så blir det att fara en timme på förhand! Känns riktigt bra att både börja träna ordentligt igen och att påbörja Rebeckadieten på allvar nu efter att inte ha gjort något på sex veckor.. Äckligt jobbigt bara att det ska vara så himla dyrt att hålla sig hälsosam. Just nu är jag så otroligt fattig och måste ännu ha pengar till att fara ner till Åland nästa vecka. Blä
 
 
 

Nyårslöftet på gång!

Har samma nyårslöfte som resten av världen. Bli hälsosammare och komma igång ordentligt med träning efter en otroligt fet jul osv.. Men det som jag är så sjukt himla dålig på så är att vara "duktig" samtidigt som man har massa annat att tänka på. Förra hösten/vintern så hade jag ju i stort sätt inget annat att fundera över, så då var det ju bara att köra på liksom. Men nu när det är slutarbete, sommarjobb och pluggval till hösten som tar upp ganska mycket plats i mitt trånga huvud så går det så himla trögt att koncentrera sig på träning. Svårt blir det också då jag vet att jag kommer vara borta 4 veckor i slutet på APRIL! Liksom plz jag sitter här och tänker att "nämen onödigt att börja då allt ändå kommer skita sig då jag praktiserar i Lettland." I april.. 14 faking veckor är det ju dit.

Nejmen okey! Har ju just varit jullov, och har just varit ganska så ordentligt sjuk i över en vecka så direkt efter att denhär veckan (då jag är i Jakobstad, och samtidigt tar min förfriskningsvecka) har gått så ska jag komma igång igen! Tommy har också saknat allt dethär med att träna och äta nyttigt, så tror absolut det kommer gå lättare då vi båda vill.

Började kolla lite på Better Bodies hemsida efter att Milla hade lagt upp lite kläder därifrån på hennes blogg, och dahmn deras träningstights är så shnygga! Vet dock inte hur sugen jag är på att lägga ner 60/90 euro på ett par sådana.. hoppas dom är billigare i butiken än på hemsidan hähä. Men jisses vad jag skulle träna om jag ägde ett par sådana!


 
 

13 januari

Fasikennn vad trögt det går med bloggen nu. Men orkar inte riktigt tänka på den då jag har ångest över resten av mina livsbeslut typ :) nämen öh okej inte riktigt, men har suttit hemma och varit sjuk dehär senaste dagarna pga dehär äckliga visdomständer som gett mig värsta förbannelsen. Har typ levt på soppa i en vecka, och mina ögon har typ fått larver i sig eller nått.. Fst okej kanske inte larver, då skulle jag skrika. Men det är typ något svart i båda mina ögon som STÖR så in i skogen.. Små svarta grejer som bara är där och fladdrar helt utan mening. Troligtvis är det nån biverkan på denhär antibiotikan säger mamma min, så vi får ju hoppas det försvinner sen..

Sådär annars så är det ju fotolinjen på Novia i Jakobstad som gäller just nuu, och det är ju trevligt då jag får bo och träffa lite gamla goda EFÖ kompisar! Nästa måndag börjar skolan igen, och då ska jag börja på mitt examensarbete och jag har fortfarande ingen aningggg om vad jag ska göra.. Älskar ju logiken i allt som min skola har att göra med också, då jag frågade snällt och fint om man kunde göra examensarbete i samband med praktiken (skulle ju ha passat ganska bra med babyfoton och detdär), men då får jag ett klart och tydligt "nej tyvärr det går inte"-svar. Sen när min klasskompis nästan gjort klart sitt slutarbete på praktiken så säger dom "BRAAA JOBBAT!!".. Alltså nog får man ju spasmer.

Nåja nog pratat om sånt. I lördags fick jag en uppenbarelse så jag och Tommy hoppade in i den fastfrysta bilen 20 minuter innan Gigantti aka Elgiganten stängde. Köpte mig ett Zelda the Windwaker HD (Tommy och jag köpte ett WiiU till oss i julklapp), och det är så himla roliiigt! Är ju samma spel som jag påbörjade att spela på min dator, men nog är det ju hundra gånger roligare att spela på originalkonsol. Nu kan man också skriva flaskpost och bifoga konstiga egobilder på Link, som man sedan kastar i sjön så att andra via onlinefunktionen hittar dom. Har hittat alla möjliga roliga flaskpost redan! Okej jag antar att ingen bryr sig om min flaskpost, så lika bra jag slutar här och återkommer då jag har ordning i mitt huvud. 
 
 

Link med Promarkers

Började klotta med mina Promarkers igårkväll, vilket förvånansvärt slutade i att det blev en bild på Link.. Men ger nog dessa tuscher 9/10 eftersom de täcker så otroligt brraa! Finns dock undantag, som tex. den mörkgröna tuschen. Uschfy den ville inte bli jämn, men ska väl vara glad över att det inte var hudfärgen som blev sådär ojämn.

1. Skissade av en bild jag såg på nätet  2. Tuschade konturerna och suddade bort blyertsen  3. Färgläggde med Promarkers  4. Färgade det mörkgröna en gång till, skuggade med blyerts och förstärkte de yttersta konturerna
 
instagram: r_erixonz
 

Babybilder

Kom just på att jag inte ens haft en tanke på bloggen under jullovet hittills.. Så börjar med att visa er babybilderna på min gamla klasskompis Martinas baby Kevin. Stackarn verkade ju inte alls gilla modellgrejen, men lyckades ändå få några bra bilder tycker jag. Fotade ju allt dethär då jag praktiserade på Annas Design, och herrejises vad jag vill ha många dyra saker just nu.. Kamera, studioutrymme, studioblixtrar, bakgrunder, objektiv och massa sånt kuul. Suckelisuck, men en vacker dag så ska ni se att jag har allt detdär.

 
Kevin
 
 
 
 
 

RSS 2.0