Måndagsnytt

Åh vad jag suger på att uppdatera nuförtiden.. Skulle vilja vara sådär duktig på att uppdatera som jag var förr, men nu känner jag att jag får ut min dagliga dos av kreativitet på instagram ist hähä. (har bytt namn till rebeckaerikssons nu, helt amazing att det var ledigt efter att ha testat tusen konstiga andra kombinationer på rebecka eriksson)

Men ja, tänkte upplysa världen om att Tommy fått sommarjobb på S-market på Åland från april till augusti, så hur supermegabra är inte det då?! Med tanke på att jag far till Lettland på praktik i april så kommer jag ju ändå inte se honom, så passade skitabra att han kunde börja jobba redan då.
Lägenhet i stan över sommaren är också fixad. Billigt, bra och supernära Nabben (strand) så kan ju inte bli så mycket bättre. Om jag bestämmer mig för att skaffa gymkort över sommaren så kommer jag ha nära dit också hehe, men det återstår väl att se. Även fast vi kommer bo i stan över sommaren så kommer jag nog vara hemma också. Så himla skönt att ba kunna fara till folktomma stränder och leva lite mera privat, samtidigt som man får gratis käk. HOHO! Sitter bara och väntar på att nått ska skita sig totalt nu när det känns som att allt går PRECIS som man önskat.

Men ja annars då? Sprotlov är det på Åland just nu, och Heidi kommer hit inatt och stannar hela veckan och så far vi sen hem till Åland under helgen och jag kan påbörja mitt sportlov där. I skolan så har vi en sån vecka att man ska kunna ta igen de kurser och prov som man har missat, så har egentligen lov redan nu kan man säga. Såft.

Angående träning och nyttigheter så innehöll förra veckan allt för många fuskdagar och allt för lite träningspass, och det är konstigt vilken skillnad jag faktiskt känner då jag äter mindre kolhydrater. Kände mig värsta fit då jag åt kycklingsallad till lunch varje dag i en vecka jämfört med veckan efter då jag åt ganska mycket/normalt med kolhydrater. Det tråkiga är dock att jag är den som känner en obehaglig hunger då jag inte får i mig så mycket kolhydrater som jag brukar äta även fast jag äter en massa annat + lite kolhydrater, så tror att jag måste minska på det sakta men säkert istället (kommer aldrig sluta helt dock).

 
 
Idag bestämde jag mig för att stanna hemma och städa, och ska nu försöka hitta något lunchliknande att äta innan jag far och hälsar på Tommy till City Market där han nu jobbar. Sen blir det chicken á la chicken till mat, och BodyStep med Henrietta efter det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0