Slutarbete 3

Fotade ju både Heidi och hennes kompis Hanna innan sportlovet, så tänkte ta och visa lite snabbt ungefär hur det blev. Kommer troligtvis visa flera sen såfort jag är klar med allting.

Snodde en bild från Henrietta där ni ser mig värsta in action!
Har som tradition att alltid hoppa lite grodhopp när jag ska fota

Sommar snart

Tjena stalkers. Sitter på Åland och har sportlov som bäst, och det känns bra ska ni veta! Har varit och tränat rätt så mycket både med Heidi och mamma i veckan (hade värsta turen att de gav ut en gratis träningsvecka på gymmet precis när jag skulle komma hem). Älskar RML passen på Träningsverket, för då känns det verkligen där det SKA kännas. Var på ett RML pass på EasyFit med Henrietta och det passet sög rumpa iaf.. Vi bara stampade på stället hela passet medans hon pratade i takt med musiken (önskar jag hade en ljudfil åt er där ni kan höra hur det låter). Men nåjahh.
Måste nämna en konstig sak som jag just märkte! Har gått ner 6-7 kg sen i slutet på november (3 månader sen), och hur konstigt är inte det då? Vette tusan hur det gick till, med tanke på att det var förra året som man började se skillnad av min träning men ändå vägde jag lika mycket som jag gjorde innan. Så började väl fundera lite smått på vad det beror på, för jagmenar det har ju varit jul emellan dehär 3 månaderna, och har haft en del fuskdagar också, och min kondition är inte lika bra som förra året heller.. Undrar om det har något med BodyPumpen att göra? Eftersom BodyStep bara är en gång i veckan nu så har vi börjat gå på Pump och tränat mera styra istället. Skulle vara intressant att veta.

Saknar pengar. Nej sommar menade jag!
Haha så himla klockren ↑


Nu ska jag börja kräla mig mot sängen och se dagens avsnitt av Top Model Sverige. Så himla köööl!

Måndagsnytt

Åh vad jag suger på att uppdatera nuförtiden.. Skulle vilja vara sådär duktig på att uppdatera som jag var förr, men nu känner jag att jag får ut min dagliga dos av kreativitet på instagram ist hähä. (har bytt namn till rebeckaerikssons nu, helt amazing att det var ledigt efter att ha testat tusen konstiga andra kombinationer på rebecka eriksson)

Men ja, tänkte upplysa världen om att Tommy fått sommarjobb på S-market på Åland från april till augusti, så hur supermegabra är inte det då?! Med tanke på att jag far till Lettland på praktik i april så kommer jag ju ändå inte se honom, så passade skitabra att han kunde börja jobba redan då.
Lägenhet i stan över sommaren är också fixad. Billigt, bra och supernära Nabben (strand) så kan ju inte bli så mycket bättre. Om jag bestämmer mig för att skaffa gymkort över sommaren så kommer jag ha nära dit också hehe, men det återstår väl att se. Även fast vi kommer bo i stan över sommaren så kommer jag nog vara hemma också. Så himla skönt att ba kunna fara till folktomma stränder och leva lite mera privat, samtidigt som man får gratis käk. HOHO! Sitter bara och väntar på att nått ska skita sig totalt nu när det känns som att allt går PRECIS som man önskat.

Men ja annars då? Sprotlov är det på Åland just nu, och Heidi kommer hit inatt och stannar hela veckan och så far vi sen hem till Åland under helgen och jag kan påbörja mitt sportlov där. I skolan så har vi en sån vecka att man ska kunna ta igen de kurser och prov som man har missat, så har egentligen lov redan nu kan man säga. Såft.

Angående träning och nyttigheter så innehöll förra veckan allt för många fuskdagar och allt för lite träningspass, och det är konstigt vilken skillnad jag faktiskt känner då jag äter mindre kolhydrater. Kände mig värsta fit då jag åt kycklingsallad till lunch varje dag i en vecka jämfört med veckan efter då jag åt ganska mycket/normalt med kolhydrater. Det tråkiga är dock att jag är den som känner en obehaglig hunger då jag inte får i mig så mycket kolhydrater som jag brukar äta även fast jag äter en massa annat + lite kolhydrater, så tror att jag måste minska på det sakta men säkert istället (kommer aldrig sluta helt dock).

 
 
Idag bestämde jag mig för att stanna hemma och städa, och ska nu försöka hitta något lunchliknande att äta innan jag far och hälsar på Tommy till City Market där han nu jobbar. Sen blir det chicken á la chicken till mat, och BodyStep med Henrietta efter det. 

Slutarbete 2

Fotade Henrietta till slutarbetet i torsdags, och här är nu två bilder i helt standard redigering. Skulle vilja hitta på nått mer kreativt med bilderna men har ännu ingen idé. Så man får vänta och se hur det blir helt enkelt. Här fotade vi med den mörka bakgrunden, men vi har ännu planer på att fota med den vita efter sportlovet.

Nästa vecka ska jag fota Heidi och hennes kompis Hanna, så börjar väl bli dags att se om jag kommer på några idéer till den fotograferingen.

 
 

Slutarbete 1

Somsagt så ska mitt slutarbete bli porträttfotografering i studio med lite olika ljussättningar och redigeringar, och förra veckan så övade jag på lite olika idéer tillsammans med Jenni som är min testmodell hähö. Mina "riktiga" modeller kommer åtminstone vara syrran aka Heidi (som kommer hit på sportlovet) och Henrietta, men tror att jag ska försöka hitta några till i något skede. Måste säga att hålla på med sånthär är så himla galet kuuul! Det roliga är speciellt det att man aldrig vet vad man får för slags bilder, och vad man kommer att hitta på med dom. Dock är det ju samtidigt lite läskigt med tanke på att det är slutarbete och det då "måste" bli bra.. Wish me luck.

Lite idéer som jag testat på Jenni med den mörka bakgrunden ↓

 
 

RSS 2.0