31082014

Well helu. Var ju tänkt att vi skulle få sängen och soffan från Österbotten denna helg, men av någon orsak som jag redan glömt bort så hyrde vi istället redan förra veckan en skåpbil och hämtade hit dom. I onsdags fick jag också meddelande om att vårat tv-bord hade kommit. Lite lego en vardagskväll tänkte ju jag, men tog ju tammetusan över fyra timmar att skruva ihop dendär grejen..
Nåja. Tycker om våran lilla tv-bänk, fast eftersom jag älskar låga, breda tv-bänkar så hade den gärna fått vara liite bredare (fast då kanske det sku bli trångt med vårat kommande matbord och bokhylla som ska få plats på samma vägg, så kanske lika bra).

 
Har ju varit i nya skolan i en hel vecka nu också, dock har det bara varit "informationsvecka" så berättar mera om skolan sen då vi hunnit börja på riktigt.
Men i helgen så kom mamma hit och hälsade på, och hade med Heidi som en liten överraskningspresent också hähä! Vi for bland annat till Ikea (för fjärde gången för mig, och ännu har dom inte fått in matbordet vi vill ha.. Men borde komma i veckan) där mamma köpte lite gardiner och mattor till mig som tidig födelsedagspresent. 

Hade tänkt baka lite scones ikväll, men blir alltid på sånt himla pisshumör efter att jag diskat så det fick vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0