Torsdag

Dagarna bara far förbi och även fast man skulle vilja uppdatera dagligen så går det lite trögt, tyvärr. Men i alla fall så har vi inte haft vanlig skolvecka eftersom vi filmat nå shit som pågått i skolan. Usch det känns nog lite surt då man för en gångs skull skulle vilja JOBBA i skolan så att man hinner klart med allt i lugn och ro liksom, men nejnej. Well nåja.
Träningen känns som att den flyter på bra nu iaf, och motivationen finns så känns riktigt braa! Ska snart iväg på ett dubbelpass (spinning + core) med Henrietta och även fast jag inte alllllls gillar spinning så måste man väl pina sig lite ibland.. Ösch. Nåjamen imorgon ska jag iallafall till Umeå och hälsa på Sara över helgen. Var länge sen jag var dit så ska bli träävligt! Kommer troligtvis fara och träna en del då gymmet där är så mycket större och är ju alltid kul att vara och testa på nya/annorlunda grejer så att det inte bara blir samma gamla pass här i Vasa :) Blir väl att skriva på mitt episka manus om blåluvan och vargen som blir uppäten av mormor under båtresan, så passar riktigt bra att få ut den tråkiga resetiden på något.

Nu har ju Amanda kommit hem också så jag är så happiii! Slipper vara helt alone här (fast egentligen är jag ba glad att jag slipper cykla till skolan, hähähä. skoja) även fast hon ba ligger och sover med sin dator ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0