Måndag

Alltså att det bara är måndag.. sitter och tänker på att det är fredag imorgon liksom? Vette tusan hur tankegången gick där. Nåmen idag så gjorde jag min samhälla presentation, så nu har jag bara presentationen om mitt slutarbete kvar så är allt klappat och klart sen! Usch jag har verkligen obehag av att stå där framme och presentera inför folk. Känns helt bra just innan, men precis då man ska öppna munnen så blir det helt nollställt i hjärnan. Sen att jag förklarar saker som om jag pratade med en bebis (eller själv vore en) så gör ju inte saken bättre. 
Efter skolan for jag till banken och skulle lägga in alla mina 5-centare på kontot. Tänkte att det sku va lite kul att se hur dom skulle lägga undan pengarna på nått bökigt sätt då det ändå är närmare 2000 mynt, men guess what? Dom har ju nått sabla myntbord där nuför tiden så blev ju tvungen att göra allt själv... Så där sto man i hundra år och plockade alla mynten i nå påsar.

Nåjamen sen så var jag på BodyPump med Henrietta, och min favorittränare/instruktör/whatever så har återvänt! Blev så glaa'. Dock sådär lagom passligt tills jag sticker iväg. Kommer ju troligtvis inte ha tillgång till nått gym på 4-5 veckor nu..  Blö


Började kolla nya säsongen av Game of Thrones med Amanda idag också (gash så praa), och så såg vi de två första avsnitten av Fullmetal Alchemist. Fastnade inte riktigt men tror det berodde på att vi hade på engelskt tal.. Anime måste vara på japanska helt enkelt! Men det är helt sjukt vad anime och musiken från anime verkligen fungerar som en slags terapi för mig. Ghiblifilmer likaså. 

Lyssna bara så obeskrivligt bra detta är!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0