Lördag

Well heluu there!
 
Fick en 3a på fysikprovet, och har i stort sett gjort klart samhällauppgiften och slutarbetet. Bara själva presentationen på vardera ämne som ska slipas lite på så är jag typ KLAR MED SKOLAN SENNN! Herrijöses. Skickade iväg min ansökan till fotoskolan i Gamleby idag också, och börjar tammetusan ana att sveriges största fotobloggare, Elin Kero, också har sökt dit. Att 200 personer söker in per år gör ju inte saken lättare heller då de bara har 25 platser, men det ska inte vara ett hinder att söka för det. Har inte räknat med att komma in eller att ens flytta till Sverige ännu, men såklart så hoppas man ju att man åtminstone ska komma vidare till urvalsprovet hehe. Vore grymt bara det.
 
I onsdags bowlade vi med lettlänningar också! Fick ihop ett litet ragg där och utbytte nummer tillåme ;)) Tror jag råkade bestämma med dom att vi sku följa med dom ut i helgen eftersom han ringt hela kvällen, men feg som jag är så vågar jag ju inte svara.. Prata engelska irl går helt okey, men på telefon är nog ett stort nono! Har inte ens råd att göra något då jag har 70 euro att leva på i tre veckor nu, och två av dom veckorna är i Riga. Så hoppas maten är billig där! Tänkte fara och köpa lite köttfärs till middag igår men nej det fick vara.. Får äta möglig avokado och torkad couscous ba.
 
Btw ser jag verkligen ut att komma från Spanien? Har fått frågan om jag kommer därifrån ett par gånger faktiskt vilket känns lite weird, men kul.

Funderar lite på att åka hem på påsklovet iaf nu. Hade ju tänkt stanna här eftersom skolan har bokat tågbiljett på tisdag härifrån till Helsingfors, och det skulle bli en himla massa resande. Men skulle slippa bussen iaf då Amanda ska ner till Åbo och tillbaka till Vasa med bil ♥ Nåja får se.
 
 
Vaknade klockan 8 och nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 11:15 så jag kan fara till gymmet med Henrietta och värma upp lite innan pumpen. Har ju fuskat med godis och glass hela denhär veckan nu, men har ändå varit och tränat vilket gör att det ändå känns helt okey. Är iaf taggad på att höja vikterna ännu lite till idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0