Helgen

Chena! Var somsagt hela helgen i Umeå hos Sara och det var riktigt treevligt! Fick se hennes nya lägenhet, shoppa godsaker, träningskläder och smoothieburk (yeyy). Men mest så har vi ändå tränat hehe! Skulle bra kunna flytta till Umeå bara för att gymmet där är så galet STORT! Här är det ju så litet så det känns som att alla bara kollar på en ifall man vill träna själv. Sen fanns det ju hundra gånger mera pass också. I fredags var vi på CXWORX och sen körde vi 4km på löpbandet, i lördags var vi på ett 40 min Indoor Walking (crosstrainer)-pass, och efter det körde vi 60 minuter Cardio Training (cirkel). Det passet var verkligen kul, men apjobbigt i slutet! Och igår innan jag for hem så körde vi 60 min BodyPump. Underbart då alla pass var på svenska också så att man fattar lite.
Fast tack vare EasyFit så har jag nog lärt mig lite finska. Lisää = mer (mer vikter), kerran = gång (en gång kvar) och viimeksi = sista (sista gången). Så nog har det ju sina fördelar då det är på finska hähö...
 

Loka strawberry ice cream smakade bajs, men den andra (som syns på tredje bilden) så var supergod!

Idag så har jag annars hållit på med min power point presentation på slutarbetet, och så for jag, Amanda och Therese till Prisma och handlade lite kääk! Åt en glasspinne också även fast det bara är måndag ähähähä.. Antar att ni bryr er. Well nåja, nu ska jag bara sitta här och vänta tills det är dags att fara iväg på lite BodySteppi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0