Sagobilder

Tog ju mina sagobilder under höstlovet och här har ni en bild på varjee. Dock är det bara en bild som ska vara på "utställning" och det blir troligtvis bilden på Elinore aka Rödluvan. Bara inte färgerna cppar ihop sig i utskriften helt enkelt.
Vart ganska simpla porträttbilder, men är nog helt okey nöjd ändå. Hade velat använda photoshop mera så att jag hade fått in lite mer "fantasy" över det hela, men kom inte riktigt på nån bra idé så det fick vara..


Alice in wonderland
Alice med Mad Hatters hatt & Cheshire cat
Rödluvan

Fredag

Fredag mina vänner! Vilket innebär ledig daag.
Kan väl börja med att be om ursäkt för mitt urusla uppdaterande. Skyller allt på min übercoola telefån som man kan VA PÅ INTERNET MED! Nåjamen vad har hänt sen sist då? Var en sväng till Stockholm på höstlovet och shoppade loss (ett mobilskal, ohyess). Fixade praktikplats hos min faster, på ett ungefär. Fotade sagobilder som så småningom hamnar upp här gjorde jag också. Sen återvände vi väl tillbaka till Vasa och Tommy den stackarn ville inte alls lämna Åland. Så bra är Åland helt enkelt.

Nåjamen väl här hemma i Vasa så har jag börjat få anonyma fanbrev med en massa pokémonkort. Såntdär som gör att dagen plötsligt blev lite bättre. (Har tillåme fått såna kort som jag lagt i min samlarpärm vilket är sällsynt nuförtiden. För ja jag har endast en del i pärmen, och resten är i en stor låda :D) Blir dock tvungen att instagramma/blogga med en hel massa fjolltaggar, men det är det värt! Dock vill inte mina små vänner avslöja att det är dom, och även fast jag VET att det är dom så blir jag nästan lite osäker när de säger att det inte är dom. Bäst att inte diskutera detta då de säkert ba sku få mig att tro att det är nån annan. Lättlurad som man är.

Planerna som vi hittills har för helgen är väl bio ikväll skulle jag tro. Nån Tom Hanks film som Tommy ville se. Sen kom vi just fram till att vi sticker till Seinäjoki imorgon och checkar loppisutbuden där, så det ska bli kuul. 

Har just ätit mig fredagsmätt på godis, och ska snart trycka i mig lite kvarg. Lovar att jag ska undvika instagrambilder i bloggen, men ÅH mitt favoritfilter är ju helt klart Walden.

instagrammen @ r_erixonz
 
 
 

Instagram

@r_erixonzÅländsk hösttisdag

Gudiedag 3 - tisdag:
Denna dag var grå och mulen. Vi joinade föräldrarna som köpte buskar samtidigt som vi körde igenom stan och letade efter min Huawei telefon som jag ville ha. Hittade ingen sån såklart så vi åkte hem igen, tills jag mitt i allt blev sugen på att köpa en Samsung Galaxy S4.. Har aldrig riktigt gillat samsung (pga dedär mindre pirkkatelefonerna som Heidi en gång hade..), men guud vad nöjd jag är! Tog på två års avbetalning av en okänd anledning, men fick iallafall 4G nätverk på det, vilket kanske inte funkar så bra här i de åländska skogarna, men i stan och i Vasa så funkar det utmärkt!
Efter att ha kletat tillräckligt på den nya telefonen och käkat hemlagad pizza så for jag och Tommy till stan och promenerade i över en timme i mörket. En helt vanlig tisdag för oss ålänningar.
 
 
 

Åländsk höstmåndag

Guidedag 2 - måndag:
Jag och Tommy simmade och dykte omkring på Mariebad med Heidi och hennes kompis. Sedan for vi ut och käkade namnam och sedan gick vi till Lilla Holmen och tittade på höns. En vanlig måndag för oss ålänningar.

 

Åländsk höstsöndag

Guidedag 1 - söndag:
Körde igenom Åland och visade Tommy både Kastelholms slott och Bomarsund samtidigt som vi for till Simskäla (en ö där jag har spenderat ganska mycket tid de tidigare somrarna). På vägen så visade jag också allt från de hus där vi tidigare har bott, till ÅCA där man producerar mjölk. Åland borde vara stolt över mig.
Efter middagen for vi med mamma och Leena ut på haavet och drog upp lite fiskenät. Vart en abborre och en sik, den perfekta mixen. Sen strandsatte vi oss på en ö och plockade sten. En vanlig söndag för oss ålänningar.

 

Höstlov

Brummade ner till Åbo med Amanda och drog med mig Tommy på båten till Åland. Tommy den stackaren har ju aldrig varit till paradisön förut, så tänkte ta ansvaret på mig och visa honom runt under höstlovet.
Imorgon blir det iaf en sväng till Vårdö, och troligtvis sedan ut på havet och plocka upp fiskenät! Resten av veckans planer och händelser så lär väl komma upp här, för har iaf planerat att uppdatera rätt så mycket under lovet.

Tommy på båten

Cyklade iväg till utkikstornet här i närheten
 
 

Blablabla Yle

Har jobbat med vårt studioprojekt på YLE hela veckan, och imorgon spelar vi in allt tillsammans med eleverna som studerar scenkonst på Novia. Tror att jag ska fortsätta hålla mig till stillbilder i framtiden, himla invecklat allt sånthär ska va.


Therese

Adelina


Therese


Köpte ny iPad
(ignorera att fb ikonen och instagramfonten är uppåt skogen)Well sådär annars så ska jag så småningom börja fara iväg på bodystep! Finns nog inget bättre pass i världen ♥ 

Torsdag

@yle 

Måndag

Alltså att dethär med träning ibland kan vara så hiiimla svårt. Själva träningen är ju rolig, men dendär delen när man ska dra på sig träningskläderna och stiga ut ur lägenheten är bara så äckligt jobbig. Blir helt utan att överdriva så himla förbannad ibland så att jag blir tårögd. Haha. 
Har ju mina favoritpass som jag alltid försöker gå på, men sorgligt nog så får jag ibland denhär samma känsla som jag fick då jag spelade fotboll. Att jag måste fara, varje gång. Då blir man ba hell no liksom.. Och varje gång nånting säger att jag borde fara, då blir jag bara mer och mer emot det.

Så freaking grrreat! Fast nåja, int ska det ju vara lätt heller.


 
 
 

Söndag

Söndag och humöret är likaså.. Tommy har fotat mig lite idag så fixade ny header.

 

En kul grej med pokémon

 

Onsdag

Okey glöm allt jag sagt om att jag ska strejka från världens godsaker.. Vart Ben and Jerry's och lösgodis igår eftersom jag fick värsta attacken mitt i allt. Visste inte om jag ville träna eller stanna hemma, men till slut bestämde jag mig för att fara. Tills jag steg upp och såg att Amanda hade låst in sig på toan där mina träningskläder fanns, så då sket sig den planen. Påtal om träningskläder så har jag ett sugmärke på hakan. Ser ut som en anka med skägg. 

 
 
Men idag var jag iaf och tränade lite med Henrietta, och imorgon ska jag troligtvis dra med henne igen. Alltid trevligt med lite sällskap :)
 
 
 

I am

 
bild@tumblr

RSS 2.0