Super Nintendo

Gissa vem som har ett HELT FUNGERANDE SNES?! Alltså herriguu vad lycklig jag är. Trodde ju aldrig riktigt att det skulle funka eftersom det var så billigt (35 euro, finns ju folk som tar 150 för ett sånt så), speciellt med tanke på att jag tappade den i golvet några gånger också.. Testade koppla in det på hotellet, och hemma, men fick "ingen signal" så tänkte bara att det inte fungerade. Men åhh man har ju sådana pro kusiner som kan sånthär, så han tog en sladd från Game Cube bara, och TADAH ett helt felfritt SNES i mina ägor. Lycklig så lycklig. Vill nu bara hitta flera spel + kontroll!


Sen är den ju bara så otroligt himla vacker att titta på också.

Fredag mums

Fredag. Ledig. Bäst. Skåp.
Köpte lösgodis idag med syrran, som också har börjat med att ha fredagar som sockerdagar! (fast fuskade lite igårkväll hehö..) NÅJA godis är äckligt på fredagar av nån anledning.. Men glass ska det minsann käkas när släkten kommerr! Möms.

 
het syster jao ↓ åh nu vill jag färga håret lite ljusare som det ser ut på bilden.. Vet int hur det vart å se ut sådär
 

Och imorgon ska jag och Heidi ta bilder på varandra, så att jag får det likbleka spöket i headern utbytt så snabbt som möjligt.. öschösch. Sen blir det ghibli-filmkväll med Ellinår!

Studentfoto Kristoffer & Milla

Fotade lite bilder på Kristoffer och Milla idag dåå! Helt okey nöjd, så brabra! Men när dom börjar kasta pengar på en (har tammetusan tjänat 120 euro på att fota tre personer!! *happyface* Å jag som hade tänkt göra det gratis och allt, hähö) så får man ju lite press att det måste vara bra! Så tror jag låter bli att nämna mina missar, så ser säkert ingen dom.. B-) 

 

Studentfoto Anne-lie

Fotade studentbild till min kusin Anne-lie idaaag! Helt bra väder och allt, men blev inte så nöjd som jag hade hoppats på.. Men får dra ut henne pånytt nångång ba! Hähä
Och imorgon ska jag fota Krilstoffer och Milla~

 
 

Midsommar

Yapyap igår firades midsommar med lite vänneer~ 
Körde på nyktert eftersom jag jobbade idag, vilket var lite trist, men jag hade nog trevligt ändå så! Vi brummade iväg med båten till nån random ö, som hade väärsta övergivna spökskeppet på strandkanten! Nåjamen har egentligen inte så mycket att berätta, men kan ju säga som så att jag är ledig på måndag och tisdag, vilket gör mig så lycklig! Ska dock på begravning på tisdag, första gången everr..

Knäppte några bilder

Hade en flytväst som höll 30kg :D ↑ Vilket enligt mina beräkningar leder till att en tredjedel av mig troligtvis skulle ha överlevt, ifall vi hamnade i sjön!

Bilfärd

Efter att ha vart tillsammans 24/7 i 5 dagar med familjen.. Berlin

Ja då var man hemma igen efter att ha vart 5 dagar i Tyskland!
Hmhm vad ska jag berätta då? Har varit på Zoo, varit uppe i TV-tornet, besökt spelmuséet, ätit massvis med glass, shoppatshoppat, fyndat ett SUPER NINTENDO på loppis!! Dock tror jag inte att det fungerar, haha.. Men den sitter fint på hyllan i värsta fall! (shit måste testa den snart) 
Men vi bodde ju i värsta gayområdet, och en gubbe började närma sig pappa på hotellfrukosten hahaaa! Eller han satte sig bredvid pappa (när det fanns lediga bord) så att jag och Heidi måsta sätta oss någon annanstans.. Naw stackarns ensamma gubbe.

Nåjamen sen har jag ju int brytt mig om vad jag sagt eftersom ingen pratar svenska och förstår vad jag säger, så springer in på tunnelbanan och ropar "MEN HEIDI HÄR HAR DU JU DIN STRIPPSTÅNG", haha och så såg man hur ett gäng svenska killar/turister bara vänder sig om och kollar på oss.

Och på vägen hem genom flygspärren så ba stoppa dom mig å ba "VAD HAR DU I DIN VÄSKA?!", och jag ba "shieeet I dånt knåw.. ett nintendo?", och dom ba "follow mee into this dark room", och jag ba "holy crap".. typ

Randombilder som redan finns på facebook ↓
 
 

KOMSIKOMSI

Mhöhhö.. Kan börja inlägget med att meddela alla mina vänner/ovänner att komma till Gottby och köpa glass!! (men se till att det är samtidigt som jag jobbar, hähö..). Men jao jag har/kommer att jobba i kiosken från 12-20 fram till torsdag denna vecka eftersom vi sen sticker till Tysklaaand på fredag! Awesome. Kommer bo på ett ställe som är omringat av en massa gaybarer. Ballt. Och pappa uppmuntrade mig just att shoppa upp mina hundra euro som jag har sparat i flera åår (omg patetiskt..). Börjar misstänka att han har cancer eller nått.. Annars skulle han aldrig uppmuntra mig till att shoppa.. Wääh snälla dö intt

Bilden på mig i det tidigare inlägget så tyckte syrran var lite väl porrig så jämnar ut det hela med denna bild! Alltså ser ju ut som.. nånting

 

Mums, fredag!

Men tjena. Trotsade mänskligheten och steg upp halv åtta imorse. Var på Heidis skolavslutning som nu gick ut 9an alltså. OCH HERRE MIN JÖSSES! Sen när blev det möjligt att få 700 freaking EURO i stipendium?! I syslöjd?! Nåja min syster är glad, och det är jag med. Var ju typ bara tre personer som fick ett sådant stipendium så såklart är man ju lite stolt ;) Jagmenar hennes talang och kreativitet kommer ju helt klart från mig.
Hmhm annars då? Fredag är det och jag har redan fettat i mig godis, glass och kakor. Och mer ska det bli till DiCaprio film ikväll!


Heidi och Astrid imorse, och så supershnygga jag.. ↓ 
Alltså det är nog så att man börjar fundera hur många "pappor" som var inblandade i skapelsen av oss.. Jagmenar var shjutton är likheterna?!


(va? vadå photoshopade bilder?)

Och alltså ösch jag måste byta headerbild snart.. Ser ju ut som ett likblekt spöke :( Och så måste jag klippa mig, buääh vill inttt.

Tisdag

Idaaag har jag varit till tandläkaren. Två gånger. Inga hål men fick en liten kurs i hur man använder tandborste och tandtråd iaf! hähö.

Roadtrippa en sväng till Lilla Holmen med Häidi 


Tror jag har sommarjobb nu, jao!

Woppa! Gissa vem som får jobba i sommar då? Jo JAAAG! Mwahahha det trodde ni inte va, suckersss! Nejmen jo är lite glad eftersom jag slipper möggla här hemma. Ska få jobba i en glasskiosk riktigt här nära som Kristoffers syster har hand om, så helt fattig kommer jag inte bli ändå!

Heidi och Astrid blåser bubblor ↓


Studenter

Anne-Lie (kusinen) bokade mig att fota hennes student idag, men blöö nu på datorn ser jag att bilderna blev mycket mörkare än vad jag hade tänkt.. Nåja. 
Sjukt konstig känsla också när man såg sin gymnasieklass (som jag gick i i en vecka..) stå där och få sina betyg och allt liksom. Tänkte massa att "shit, DÄR skulle just jag ha stått, mellan domdär två personerna, om jag inte hade hoppat av och flyttat till Vasa".. Blandade känslor, för känner att jag verkligen borde ta/ha tagit studenten (och ångrar lite att jag inte gick kombi nu när jag började på media), men samtidigt ångrar jag inte en gång att jag flyttade från det åländska samhället. höhö.Men nog kan man ju ta studenten senare i livet! Typ vid pensionen då man säkert int har så mycket för sig


RSS 2.0