Ledighet

Har varit ledig i två dagar nu och det har varit helt perfekt väder! Fick min sommar (väder, strand, vänner, kusiner, glass, grillmat, rockoff mm.) i två dagar åtminstone, så som jag har väntat. Men hoppas såå på mer!

Jobbar i en freaking glasskiosk och åt sommarens första bollglass idag. Where is the logic, huh? Nåjamen skitgott var det.

 
 
8 timmars arbetsdagar i en vecka nu! SEN blir det lite ledighet och shoppelishopping till Sthlm. Sen ännu två dagar jobb innan jag drar iväg till Vasa igen. Hoppas bara på att värmen inte försvinner då.. Har gärna lite sommar i Vasa också!

Hoffmaestro

Ledig två dagar nu, och sen blir det jobb i en heel vecka. Tungt. Men ska troligtvis få jobba i loppisen då, så det blir väl spännande och kul med något nytt efter det enformiga glassjobbet liksom. Fast sen är det bara lite kvar innan jag sticker upp till Vasa, och det ser jag fram emot. Blir så himla trött av att vara hemma nuförtiden också.. Blivit vuxen jöö, klarar mig själv. Och så blir man trött av att stå i en glasskiosk sådär mycket också. Så blir väl att ta semester då skolan börjar helt enkelt~

Hoffmaestro
 
 

Rockoff

Jappjapp Rockoff har redan dragit igång för i år, så nu är det bara värmen jag väntar på. Men den lär ju komma i veckan, så NAJS på det.
Ansiktet spelade i fredags, och såg dom i lördags på Gröna Lund när jag var dit med Elinore också. Stalker som man är (skämtah). Men åkte världens största slänggunga på Grönan som var ny, och snacka om utsikt!
Nåjamen och igår spelade Nause, mycket pra.

Ansiktet
 
Nause
 

Hemma från Vasa

Tjenatjah! Har vart lite oaktiv här den senaste tiden, MEN JAG HAR EN URSÄKT! 
Har varit i Vasa med Heidi och Tommy i ett par dagar och haft det trevligt, men nu är jag hemma igen.
Öhm vad har vi gjort då? Var på bio och kollade World War Z, och den var bättre än vad jag trodde faktiskt! Mycket bättre än The Lone Ranger som jag såg på bio för nån vecka sen. För den SÖG.
Hmhm vart på loppisar, lagat supergod mat, ätit fett och kollat cirka 40 pokémon avsnitt. Supermysigt har det varit iaf. Synd bara att det inte var varmt och soligt en enda dag.. Ville ju ge Vasa en chans såhär på sommaren!

Men jo! Vi lagade homemade Cookie Dough (Ben and Jerry's) och den blev SKITGOD! Ska aldrig mer köpa Ben and Jerry's.. Ska antingen laga egen eller köpa liknande glass från Lidl. (som vi också gjorde x antal ggr)
Och så tyckte Tommy vi skulle wokka värsta grejen, så gick med på det trots att jag inte gillar tillagade grönsaker. Men det var skitgott ju!
 
 

Tisdag 19:04

9 juli, var första gången jag var till stranden denna sommar. Sorgligt men sant. Saknar tiderna då man var till stranden alla dagar, blö. Känner riktigt hur blekare jag blir för varje sommar som kommer. Great!

 

Måndag 20:36

Mitt humör är som nästsämst då jag inte äter godis, kakor eller glass på vardagarna, och syrran med våld bakar huset fullt med mina favoritkakor.. Då brister mitt hjärta och nu är jag sur. Jag vill äta Ben and Jerry's och titta på Pokémon. Det vill jag.

 

Lördag 23:34

Mitt humör är som sämst när klockan ringer klockan 9 för att man ska fara ut å springa.. Alltså USCH jag får seriöst damp på mitt liv och vill bara slå sönder mitt fönster, och sova minst fem timmar till å skita i att jobba/leva :)
Men efter att ha dampat sig igenom huset och familjens skräckslagna ansiktisuttryck, fått på sig kläderna och kommit ut på vägen med självmordsmusiken i öronen så känns det genast myycket bättre. Alltså åhh har ibland sån lust att träna en massa, men behöver ju ett GYM! Klarar det inte på egen hand, förutom lite motion då.. Fast jag har faktiskt märkt att mina armar blivit biffigare >:D

Random kund: Jamen jässus du blir ju stark av att jobba med denhär glassen
Jag: Hähä jo men blir nog mest bara biff på ena armen

Alltså vet inte HUR många gånger per dag just den konversationen kommer upp.. Och det sorgliga är ju att jag svarar samma sak varje gång, men försöker få in ett lite mer humoristiskt klang för varje gång.
 
 
 Nu ska jag göra en lista på saker jag vill göra innan sommaren tar slut! Som den faktiskt snart gör..

Teckning


 
 

Pokémon

Efterlyser pokémonkort (domdär klassiska då) ifall nån har såna liggandes nånstans och vill bli av med dom!
Var och letade upp Elinores pokémonkort, och hon har ett charizard-kort som idag är värt över 100 eurooo! Ballt ballt superballt!

 
 

Alltså gud vad jag känner att jag vill göra något kreativt! Typ måla, photoshopa, eller fotografera. Sen vill jag blogga ordentligt också, men känner att jag skulle behöva en ny design för att få någon slags motivation till det. (haha alltså sorry ni alla som jag har sagt att jag ska göra designer till, eller fota.. Jag suger på att göra sånt till andra)

RSS 2.0