List

 

om 1 dag ska jag fota bebisfoton
om 2 dagar så kommer Tommy hiit
om 3 dagar ska jag till tandläkaren och betala för det
om 4 dagar är jag sista dagen på min praktikplats
om 5 dagar är det jullov
om 8 dagar är det julafton
om 8+ dagar bränner jag pappersbitar på mellandagsrean i sthlm
om 15 dagar firar jag nyår någonstans med någon
om 15+- dagar är jag i Vasa och spelar på mitt halva Wii U som Tommy gett mig ♥ (jag gav honom andra halvan)
om 22 dagar är jag på Novias fotolinje i två veckor, och våldgästar mina jeppisvänners bostäder
om 35 dagar är jag i skolan och påbörjar mitt ännu okända slutarbete..
 

Praktikvecka 5

Endast en vecka kvar på praktikplatsen nu, och sen blir det jullov! Den här veckan så har jag fått vara hos Annas Design och hjälpt henne göra lite av varje, och ska få vara där nästa vecka också. I torsdags fick jag fota bilder på min kusin Anne-Lie och porträttbilder på min faster Ester till hennes hemsida, och bilder till hennes visitkort som jag håller på med. Måste bara säga att den här praktiken har varit så mycket roligare än vad jag hade trott! Man märker verkligen att det man gör uppskattas och verkligen har behövts.
Nästa vecka så ska jag få fotografera Martinas lilla pojke, och det kommer bli spännande då jag aldrig har fotat småbarn förut! Hoppas på det bästa bara :)
 
 
 
 

Veckan

Fick distansuppgift att fixa på visitkort under senare delen av veckan så passade på att surprisea Tommy och Amanda genom ett litet våldbesök i mitt egna hem. Himla trevligt att vara i Vasa måste jag säga. Har tröttnat rejält på Åland nu, och om det inte hade varit för gymmet så skulle jag säkert vara i en djup depression, hehö. Nåmen i Vasa så har jag haft det mysigt. Fick både mitt efterlängtade mobilskal och mina nya träningslinnen som är apsnygga!! Damnnn vill gå med dom till vardags.. Har också gått igenom stans alla loppisar och fyndat både pokémonfigurer (bara de nyare dock) och pokémon yahtzee för en otroligt billig slant! Skitkul är spelet också.
Handlade också lite julklappar, och fick en fin liten skatteåterbäring som jag bland annat har använt på lite ProMarkers tuscher. Så såfort jag kommer tillbaka till Vasa igen så ska jag målamålamålaaa.

 instagram@ r_erixonz
 

Sen kan det ju också vara värt att nämna att jag får avbryta min praktik direkt efter jul! Alltså bara två veckor praktik kvar på Åland innan det blir jullov och jag sedan får dra mig norrut igen. Yay! Ska få fara till skolan och börja tidigare med slutarbetet eftersom jag sen i april ska få fara fyra veckor på praktik till Lettland/Riga med Jenni och Therese i min klass. Ska bli himla roligt med ett nytt land!


RSS 2.0