Åbo

For iväg på en liten roadtrip till Åbo i torsdags med Tommylainen
.. och kom hem i fredags och gav min onepiece till en sjuk Tommis som jag smittat ner. Så otroligt gulligt ju! Käkat godis och glass hela veckan typ, men om man är "sjuk" så får man käka hur mycket skit man villlll~ Och så avslutade vi kvällen med Pokémonnn.

 

Spel

 

Pokémonfynd från Juthbacka

Stack iväg till Juthbacka (Finlands största marknad) i fredags med Tommy, och daaaammmnn vi gick bara 15 minuter innan vi kom till ett bord där dom hade pokémonkort lite undangömt! Började bläddra i en pärm full med first-generation kort för 1€/st, medans Tommy och den finsktalande försäljaren snacka en massa, och sen han ba "okey detta är er turdag, ni får allt för 100 euro", och vi ba omfg och kastade alla våra rikedomar på han och gick genom hela freaking österbotten med astunga lådor innan vi finally kom fram till bilen.. Sen vart vi ju så himla ivriga att få börja sortera så vi stack hem på direkten (buäh, jag som hade tänkt leta efter SNES spel.. nåja)! Så vi är glada och nöjda med andra ord! Började sortera direkt när vi kom hem, och sorterade hela lördagen, och sorterar ännu idag! Amanda har varit anställd researcher och hittat fleeera värdefullare kort som kan va värd mellan 5-50 euro/st!! Hittade blandannat en liten pärm med 47 kort, där bara dom är värda 5 euro styck, så bara där fick vi ju ihop vad vi själva betalade för allt ;)
Har iallafall alla 150 (av 151) first-generation kort, och den saknade Charizard ska jag skaffa från Elinore, så då har jag ALLLALALALAALALALAAAA! Ballt.... Helballt..

Sorterar litee
 
Gjorde en fin liten tavla med mina glittriga favoriter! Tehe
 
Nu ska jag sortera second-generation, och göra lista på alla som saknas! Sen blir det att sälja en hel del, och i värsta fall bränna alla de nyaste korten. Skämt å sido, men dom e bara så tråkiga.
 

Ny telefon maybe?

Fredag, godisdag, glassdag, fettdag.. Imorgon. Usch vad gott.

Well kan meddela världens befolkning att FINALLY, efter alla dessa år, så har jag fått en anledning till att köpa en ny telefon! Sprakar pretty much när man pratar med folk i den, så jao den funkar väl, men sjukt jobbigt när man pratar längre samtal med syrran elr nån.
Nåmen har vandrat runt lite på Elgiganten och hittade denna ↓ otroligt tunna telefon med värsta chingchong märket som jag aldrig tidigare hört talas om, men den ser väldigt intressant ut. Har alltid velat ha iPhone, men har ju petat på alla iPhones jag kommit åt redan, så känns som att jag redan sku ha ägt en sån.. lål.
Nåjamen det återstår att se hur det blir, ska kolla mer nästa vecka. 

Huawei ascend p6
 
Annars då? Jao skolan får jag smått spasmer på. Har inget intresse i studioproduktionen och filmanalyserna som vi gör 24/7 just nu, + att jag ännu inte vet om jag ska testa mig på ett UF-företag eller satsa på slutarbete, blir antingen eller liksom. Och alla dessa föredrag och presentationer och shit så är ju sånt jag gillar mest.
Sen om jag ska försöka studera något inom foto/bild efter dethär året eller satsa på något helt nytt så har jag sisådär INGEN aning om. Vill veta vad jag vill. blö.

Tisdag

Himla kul att klotta ihop dendär batman-liknande saken i Photoshop, för var ju så himla länge sen jag gjorde något kreativt känns det som.. Har saknat dendär dagliga kreativiteten lite faktiskt, även fast det int är värsta konstverken det handlar om. Bara såntdär smått. Men har inte så mycket ork/lust att dra igång något nuförtidennnn.. Nåja. Ska sticka iväg till gymmet för första gången på tre månader, och det kommer gå så himla dåliiigt~


 

Vill köpa ett Wii U och en ny telefon. Sitter och funderar vilket jag ska satsa på.

Augusti

Länge sen sist jao, så skiter i att berätta slutet på sommarlovet eftersom det bara gör en deprimerad.. Nåja! Skolan började i måndags som kändes sådär lagom plågsamt. Börjar 8 varje dag, liksom HALLÅ det är ju nu jag ska ha min paus från denna hektiska sommar. Tehe, nämen okey sitter mest och funderar på om jag ska jobba med ett slutarbete eller om jag ska starta ett UF-företag, och i sådana fall VAD jag ska ha för slags slutarbete, eller VAD för slags UF-företag jag ska starta.. Svårt men spännande! 

Nu har jag annars lust att bränna pengar på nån riktigt rolig och spännande sak, men har ingen aning om VAD det skulle kunna vara.. Förra hösten köpte jag ju min MacBook Pro och min kompakta kamera, och det är nog köp som jag inte har ångrat! Fast i år har jag nog inte riktigt lika mycket pengar, så egentligen borde jag spara allt.. till mat. YAY!
Nåhmen imorgon ska jag hämta ut min gymnyckel, och sen på tisdag tammetusan ska det börja tränas igen! Usch vad jag har längtat.

Och nu ska jag försöka bli lite bättre på bloggandet~

 
Till vänster ser ni min nya Zeldabok som jag köpte i Sthlm, i mitten ser ni världens godaste kakor som Tommy lagade, och till höger ser ni att jag börjat spela Pokémon Leaf Green (nerladdat på telefon)

RSS 2.0