Tisdag

Aaah, blev så sjukt pepp på att skaffa dreads.. Men eftersom jag har kort hår nu så sku de bli superkort om jag gjorde dreads med mitt egna hår, och så skulle jag säkert ångra mig om jag gjorde det också (som när jag klippte av mitt långa hår........).

Måste också dela med mig av lite musik jag lyckats få fram! Blir så damn lycklig när jag väl hittar nått bra! Brukar mest sitta och replaya en massa fjollmusik eftersom jag suger på att hitta musik (& de jag sen väl hittar så lyssnar jag sönder).

Ni kanske känner igen dom, men de är så underbart bra!

Depeche Mode - GhostThe Cranberries - Zombie
Underbara sommar

Jo vetnivad - Hade inget sommarjobb förra veckan, men nu har jag TVÅ! Damn I'm good.. Ett städjobb på ett dagis och så i Kristoffers kiosk, supernajs!

Har också sagt upp min lägenhet i Vasa, så i höst blir det att flytta in med Amanda, vilket också blir supernajs eftersom jag slipper vara helt alone, och så sparar jag massssssvis med pengar! 

Och ja, har ju haft en veckas sommarlov redan och det har varit underbarrt! Påbörjat med mitt afrikanska skin och mest ba softat eftersom folket på denhär holmen får sommarlov först.. nästa vecka? Nåja, har annars storstädat mitt rum idag så nu är det användbart, och nu blir det en runda i skogen och sen film i min ensamhet, CIAO!


btw, kolla vad jag fick på posten idag, miehehe ↓

bild från April ↑

NU får ni mer än gärna rösta!

Om ni vill göra mig sådär lycklig och tacka mig för den underbara bloggaren/person jag är så tycker jag ni kan rösta på min 4e (av 5) bilder på Visit Aland's tävling via facebook med temat "ingen sommar utan plask". Dock måste man först gilla deras sida men hoppas verkligen inte det hindrar er från att rösta.

Kan vinna 1000 € (ca 10 000 kr) i kamerautrustning om min bild får flest röster, så därför ber jag er att gärna rösta på just den bilden jag visar nedan.

Såhär gör du för att rösta på bilden:
Klicka på länken/bilden nedan → Gilla deras sida → leta upp min 4e bild och rösta på den


Rösta Här

love it

jag.ska.ha
Elinore

Köpte färgerna igår och längtar tills jag får fotografera mera med det i sommar! Dock blir jag tvungen att använda min egna kamera och objektiv, men det ska väl gå bra det också.


Tagna med Nikon D2x


Nikon D3000 & Nikon D2x

Sorgen som kommer såhär plötsligt när jag måste lämna tidningens Nikon D2x (som jag lånat hem) och återanvända min D3000.. Nog för att D2x är en ganska gammal kamera så kändes den helt underbart bra i min hand :')

fyyyyyy.....

Ålänning

Sista dagen på tidningen var det idag då! Så nu har man sommarlov. YEY.
Fick i uppgift att göra en bild till rubriken och texten "sådan är ålänningen", så drog ut Elinore i det vackra vädret (visar mera bilder sen). 
Har annars haft en supernajs praktik och kanske får hoppa in nått i sommar ((:Första sidan

Tänkte bara uppdatera mina fans om att jag fick min bild på första sidan idag! YAY! Så mission complete för min del, fast nu är det ännu en vecka kvar på Ålandstidningen (så helt complete är det inte), men sen är det sommarlov!
RSS 2.0