Umeå

Var till Umeå med Sara, Pontus och Edith i tisdags och onsdags, mycket trevlig svensk stad detdär! Sov på ett gammalt fängelse som jag jättemysigt också! Fast dethär med att resa utan pengar är nog inget jag ska testa igen..

Och sådär btw så har jag hittat en skola jag vill till efter mina 3 år här, en fotoskola i "den mörkaste hålan i småland" som fotar sånt som jag är mest intresserad av (bilder för reklam och magasin)! Men såg just att det varje år är ca 90% som inte kommer in av de som söker dit.....


Blev tyvärr knappt något fotandes där
MyLoveBasket


För den som har lite samma stil som mig, så kan ni nu också följa mig på mylovebasket :)

Tyst var det här

Ni får ursäkta mitt superdåliga uppdaterande här, men nu när det är vår så rör jag varken kameran eller photoshop så mycket (!?) eftersom jag mest bara väntar på att dessa 3 veckor ska passera så jag sen får komma hem (fotar av nån anledning hellre hemma på Åland än här, så)

Tror ni just beskådat mitt första inlägg utan varken en bild eller film ._.

Fotobidrag - Ljus

Är med i en fototävling hos fotogeniquee.blogg.se med temat "ljus". Tog tolkningen väldigt bokstavligt så bilden är.. Ljus!
Jag skulle vilja vinna en Guld & Silver refelxskärm, så att jag speciellt kan få de varma färgerna när jag fotar i sommar ♥
Fast blogg.se gör färgerna och ljuset så dämpat :C

KONY 2012


Storstädat!

Och det värsta är ju att jag ser bäst ut på de fula bilderna. Hahha, nämen nog e jag ju gullig, checka liksom näsan och munnen :DMåndag

När man måste spara pengar och bara vill hem till Åland.1. Chilisås
2. Mjölk
3. Hallon och blåbärssylt
4. Saft
5. Grädde (tkr int ens om det?)
6. Ketchup

Och det var ingredienserna till en fin middag.


Fast nä nu ska jag försöka skrapa ihop mina centare till något ätbart!

Onsdag


Tisdag

Öhhö, jag lyssnade på mitt iTunes och tänkte ".. Eminem!", och BADOM, min enda eminem låt på itunes kom igång. Vilken makt!


Gash vilken besvikelse när jag inte kunde dricka/äta min gegga genom mitt sugrör.


Måndag

Haloha!

Var till tandläkaren idag, och nu 4 timmar senare har jag finally återfått känseln i åtminstone halva tungan. Andra halvan och kinden kvar nu bara, sen får jag äta min MAAT!


kylskåpsmagneter & örhängen jag gjort

Astrid

Hemma nu sista dagen, sen 5 veckor i Vasa och efter det får jag vara hemma på Åland från påsk tills skolan börjar i höst, otroligt awesome! 

Gjorde en bild på Astrid också, där jag lyckades låta bli att photoshoppa den sådär orealistiskt som jag brukar (y)
Astrid


Väggklistermärken

Var en sväng till sthlm igår, underbart väder utan snö! Snön som snart är helt borta här på Åland också ♥
Köpte en fin liten tröja som jag visar imorgon, men köpte dessa snygga väggklistermärken i den vackra gamla staden som jag och Astrid just har klistrat upp! Sparade några till lägenheten i Vasa också.
RSS 2.0