Panetoz och Adrian Lux

Har äntligen ett jobb mindre, städade sista dagen idag så nu har jag bara kioskjobbet att tänka på, skönt det. Angående rockoff så är ju inte dansa pausa någonting jag gillar men resten av folket verkade ju gilla det, och Adrian som spelade efter dom - damn Det var bra!

Panetoz
Adrian Lux


Så otroligt B R A

 
 

Timbuktu


Den svenska björnstammen

Jåpp dom spelade i tisdags och dom var pretty najs dom med, 3 dagar kvar och sen är rockoff över för i år och säkert sommarn som aldrig kom också för den delen. Ååh vad jag saknar stranden.


Norlie & KKV

Norlie & KKV var bara så bässt!  Köpte en "tröjan du hatar"-tröja och fick den signeraaaad, lalalal! 

Bara för att han var mycket mer fotogenisk (och shnyggare) än hans kompis så får ni se vackra bilder på han ↓Men nu ska jag gå och sova på livet. Helt sjukt.

Där allt är lite blåare

Hejhalå!

Sara och Pontus anlände till Åland i tisdags och vi har gjort allt möjligt skoj, men imorgon blir det jobb hela dagen, rockoff mot kvällen och på lörda bär det av till sthlm med tidigare nämnda personer. Damn det var sjukt länge sen jag vart till sthlm sist, så ska bli najs.Äckelmåndag

Fyfan vilken otursdag. Gjorde värsta sprickan i dagisets dammsugaren så fick transforma han till en silvertejpsmumie. Blev lite ledsen så bestämde oss för att fara på bio, och vilken underbar syn när man ser hur polisbilen tar sig tid att vända sig och lägga på lite fina lampor för min skull.

Vilket ledde till att jag inte hann se spiderman. Så nu tänker jag hålla mig inomhus och se på big bang theory ♥


Bilder hittades via google

Fiskejakt

Idag har jag varit ledig heeela dagen.


Denice fisk


Min fisk


Denice fisk var större än min.


redhead

Har bara jobbat idag, och ska jobba imorgon också men sen blir det volleyboll med släkten är det planerat! Fast vi får ju se hur det blir med regnet dom har lovat.. Ha de gött!
& på lördakväll ska vi utveckla en liknande bild


Dagens ledigare tid

Jomentjena. Slapp hem tidigt från städningen idag så passade på att göra en liten fotografering med syskonen, och fick en liten lättnad över att jag inte hade tröttnat på det faktiskt. Fast nåja, det sägs ju att "förälskelse" håller i ca 2 år, så det finns ju en risk att jag tröttnat i höst då :/

Men på söndag ska jag försöka göra en "riktig" shoot med nån nånstans.. Ska försöka fundera ut något nu ba!

Heidi & Astrid

9 Juli

Har storstädat rummet idag, eller plockat upp alla kläder som har legat överallt efter att jag.. kom hem från Vasa? Jissäsja, men orsaken är väl att mina hyllor har varit för små så de fick ändå inte plats, men nu fick jag ihop tillräckligt med hyllor så nu har jag plats för ännu meeer.

Och denna stiliga kamera fick jag från pappa som fick den för 10 euro på auktion ! Brukar själv bara hitta såna som kostar 50+

Vädret

Hoppas på ett liknande knasigt väder imorgon eftersom jag faktiskt hade tänkt använda kameran lite då. Skulle annars vara asballt att ha en ordentlig fotografering i ett sådant väder.


8 Juli

Hejjotjena!

Har just fixat klart den nya designen, betydligt enklare och stilrenare än den jag hade tidigare vilket gjorde att det gick hyffsat snabbt att göra den. Men blivande medieassistent som man är så borde jag ju låta bli att ha så breda bilder och textrader, men nej nu tänker jag faktiskt bryta mot den regeln.

Idag har jag väl annars jobbat hela dagen i kiosken, pissväder dock så dagens inkomster vart väl inget att skryta över. Drog med mig Heidi den stackarn som fick sitta där med mig, men mest satt vi bara och tittade på The Big Bang Theory, damn jag gillar nördar.Thaimaten som vi åt, helt god om man skulle ta bort diskmedelsmaken ↑
Juli

Yöu!  Har typ rabies på min design å vill bara ha en simpel å vit, så blir väl att försöka göra en nån kväll kanske. Sen har jag lust att blogga massa om dagarna, men ändå inte. Svårt livet är.

Sommaren såhär i övrig är nog den mest tröttsamma (jobb), regnigaste och BLEKASTE sommaren någonsin! Men om man ska vända det till det positiva så blir det ju pengar, "eftersom det regnar så jobbar jag gärna nu"-känslan, och ingen hudcancer.

Milla & Ellen när vi var till Krille och firade hans myndighet. Usch att man själv fyller efter sommaren.


Sådär annars sitter jag och lyssnar igenom lite vilka som kommer på rockoff i år, och damn de e ju bättre än vad jag trodde! Dead by April, Norlie & KKV och Den Svenska Björnstammen är något jag inte tänker missa iaf!
Nä nu klarar jag inte av denhär designen längre, ska försöka börja på en här och nu.


RSS 2.0