Underbara ting

Funderar på att beställa nån av dehär maskerna, sjukt fina och tänk vad nice bilder man sku kunna få me de också! Dock har jag aldrig beställt något från nätet förut, känns så osäkert xD

Ska ta ett snack med min mor. Ifall hon sku va villig att bidra med en liten slant!

Dagens verk

@ skolan.

Mjop

Köpte en underbart stor (size L) å fet baseballtröja från killsidan idag, har ju ingen man som jag kan sno såna ifrån så får väl sköta allt själv ba :C
observera↓

Presidentposter

Bild gjord efter en uppgift i skolan, typ presidentaffisch eller vad det nu var. Är lite annorlunda än den jag la upp på facebook, och kvalitén suger.. Ser lite skruvad ut också men sak samma.

Torsdag

Kakor, Himym och The O.C resten av kvällen ♥Bts bild

Dendär känslan när man märkte att man glömt att fota i RAW är.. obeskrivbar </3
Men fotar presidentvals porträtt i skolan just nu. Bts bild tagen av Ann-Sofie ↓

Dagens konstverk


Lördag

Dessa forever alone helger är inte så hemska som de låter tycker jag. Skaffade nya högtalare igår också med en liten baslåda till för inte mycket pengar, men massa gånger bättre än att vara utan iaf!

Och är helt in loove with Skyward Sword ♥@ skolan

Skolans Nikon D70 och Tamron 90mm nånting. Sofias och Lindas händer som jag småstalkade lite grann

Film poster

Stalkar runt med alla mina bilder på syster nu tyvärr..
Men vi gör filmposter i skolan och detta är mitt verk ↓ Ni ser också min logo nere i hörnet som jag visade i ett tidigare inlägg.

Friends

Alltså jag har ju många bra kompisar/vänner/kusiner/syskon som jag tycker om nu när jag tänker efter. Gash vad lycklig jag blev på den tanken.


Mitt Zelda gör mig också lycklig ♥

Maskerad

& fria förmågor med Evangelicum.


Nån liten pöjk som klarar av rubiks kub på mindre än en minut ↓Pontus & Sara

Productions

Planerar egna filmposters i skolan. Med egna bilder, logon, titlar.. Ja typ allt.
Och här är min vackra filmbolagslogo
Failade egentligen ganska stort med den på ett ställe..

Believe in me
Det finns alltid nån som hör dig

Tog ut lite bilder hemma på Åland innan jag kom tillbaka till Vasa. Funderar på att göra värsta fotoväggen nånstans här, men har bara målartejp att lägga fast de med, vilket int höll i längden märkte jag just.. Så något som man kan lägga fast mellan vägg och foto måste först hittas.
Skolan och pluggar Flash

Mitt fina mästerverk. The Flying Carrot.

Typ fredag

Känns som att jag inte har bloggat på evigheter, och då är det senast för en dag sedan. Skamligt, mycket skamligt.
Nåja, har fått praktikplats som fotograf på Ålandstidningen i 6 veckor efter påsk, vilket blir myycket spännandeee. Och btw vill tacka er alla som röstade på min bild i den senaste tävlingen. För jag vann! Yesbox!


Och här är nån randombild som jag försöker få till något "inte så mänskligt". Hur hon egentligen ser ut så syns i nått inlägg under.

Tycker annars jag har varit sådär jätteduktig som bloggat nästan alla dagar, men tror jag ska minska lite på det så vi slipper dessa pirkkainlägg.. Vill ha inlägg med STIL och KVALITÉ! mwahahah..?

Nåja, följ mig på bloglovin' mina vänner, mycketmycket smidigt! (←länk)

Pärlat finfina saker

Köpte lite pärlor i måndags så har suttit och gjort en Yoshi och Mario idag. Hade också tänkt göra en King Boo och Gomba tills pärlplattan blev överhettad och sådär vackert sneeed..
Har ingen aning vad jag egentligen ska ha alla dedär till, funderar dock på att nåla upp de på väggen och göra värsta världen blandat med Mario, pokémon och Pac Man figurer.Ny header


Gjorde en ny header med en av bilderna jag tog på Astrid idag. Är säkert lite irriterande att det är en annan person i headern, men damn den passar ju så bra in i designen!
Astrid Eriksson, del 2Astrid Eriksson, del 1

Kastade syrran i badkaret och tog lite bilder, och JA hon hade badkläder ._.

Praktikplats sökes

Var till stan och letade efter praktikplats tidigare idag, men foto Alandica ska läggas ner, på GeFoto tar de inte emot, på nån reklambyrå fick jag inte för det var så komplicerat.. Men på torsdag ska jag prata med nån fotosnubbe på Ålandstidningen så kanskee jag får där :)

Tog just bilderna på Astrid också, nu ska det bara fixas en hel del.Astrid

Hade värsta planen med Astrid hur vi skulle fotografera henne idag, tills batterierna i blixten tog slut </3 Men hann ta ca 10 testbilder iaf.. Fast de riktiga bilderna tar vi nån gång under veckan.

Modell: Astrid Eriksson | Nikon D3000

Nyårsraketer

Ni har säkert tröttnat på alla bilder av nyårsraketer, men dethär är de 3 sista från mig :)Nyår

Har firat nyår med Milla, Linnéa, Henrietta, Lukas, Ellen och Kristoffer :) Käkat massa göttgött och checkat nyårsraketerna!

Kommer kanske mera bilder imorgon (tyvärr), men nu ska jag fortsätta se på OTH!

RSS 2.0