Spegeltankar

Alltsoo det är helt sjukt vad man vänjer sig med sin spegelbild och anpassar sig till den även fast allt i spegeln är spegelvänt (djupa tankar, typ samma sak ändå..)! 
Men satt liksom och småfixa en bild på mig själv i photoshop (egoboost ftw) och tyckte den blev helt najs sådär, men så spegelvände jag bilden så att den blev vänd som i det verkliga livet (eftersom bilden är tagen i en spegel), och då vart det så himla fult XD

Ni fattar säkert nada, men asså på dom två (fyra) bilderna nedan så tycker jag tillexempel att de 2 bilderna till vänster(spegelvända) är helt fina, medans de två till höger är.. fula ಠ_ಠ
Banana !

Howdy!

Sitter och äter massa goo glass med banansmak (älskar banan ♥) samtidigt som jag designar nån konstig poster till skolan. Nåja, men idag så lagade sambon jättegoo' kycklingmatgrej, haha och efter det kom någe engelsktalande typer och började predika massa till oss(amanda) vid dörren, och så ville dom snacka igen med oss på lördag, så Amanda bjöd hit dom på lördag klockan 12 - när jag är här och HON ÄR I NAGU! Damn that biaatch.. Blir väl å lägga upp lite fällor och sticka ut härifrån så fort som möjligt dårå~


Hakuna matatalainen

Johejtjena!  Har påbörjat mitt 3e av 4a år i Vasa nu med en ny lägenhet på det, delar med Amandalainen i nått turkområde, men det är så mysigt här så!  
Annars så har jag vintern planerad, har köpt Zelda - Twilight Princess och så har jag massa Tv-serier på lager som jag ska ladda ner och se (ni får gärna komma med förslag på flera serier). Ska också iväg till butiken och köpa en MacBook såfort jag har fått min sista lön, så ett litet HAPPYFEJS på det då. Senare blir det väl kanske att beställa 27" (extern) skärm från Sydkorea som min kusin skulle kunna fixa : D kanske..
Och nästa måndag börjar jag bilskolan, omGASH!


Vasa imorgon

Så mina vänner, sommarn är över och jag återvänder till Vasa INATT!! Längtar redan till sommarlovet 2013.. Sådär annars så jobbade jag sista dagen i kiosken idag, så är heelt fri nu - happyfejs!  Var också till sthlm över natten med mam, Heidi och deras köömpisar. Fick tillåme eget hotellrum eftersom dom hade failat med nått när vi hade bokat, så nice på det med! 

OCH JO! Såg Sony från Norlie & KKV på centralstationen å han stog typ precis bredvid mig!! Dock gick han sedan mot andra hållet..

Men nu ska jag packa väskor i min nya Warp~

No more bad dreams

Var en sväng till stan och köpte den efterlängtade drömfångaren som dom tillåme hade tagit ner priset på, så NAJS! Nu ska jag bara hitta en fin plats till den i rummet..


Blek turk

Hejhalå!  Vetni nu har jag färgat mitt håååår, mörkbrunt vart det och riktigt fint faktiskt, så creds till: Ellen som färgade det till mig, Henrietta och Kristoffer som fönade det, Milla som lånade ut 2 € samt sitt hus, och Lukas som bjöd mig på chips : )Och det är 1 augusti idag, damn det är nästan att man sku borda hålla en tyst minut för sommarn som vi blev utan </3. Men fick lön just från städjobbet och jissäs jag vart plötsligt rik.

RSS 2.0