Upplivningsförsök

Hoppas ni har saknat mig, för nu gör jag ett inlägg! Men nä vettni som superpressfotograf så har man inte så mkt tid och energi till egna små projekt, så ni får helt enkelt vänta lite till.Good nightPraktik, fjärde dagen

Jobbar på för fullt på tidningen, men blir lite ledsen när man inte får photoshoppa så mkt, är tillåme osäker på om bilden nedan skulle kunna användas, även fast det bara är kontrast och färger jag har vridit lite hitåt och ditåt på.
Men har fått några bilder i tidningen så najs på det, även fast det bara har varit tråkiga och inte så vackra bilder hittills.

Nån Alexandra


Praktik, första dagen

Gjorde ett steg i min karriär idag då! Eller man kan ju låtsas i alla fall. Men det var helt najs, först iväg till Lemland med en annan fotograf och fotade värsta balla byggnaden som nån svensk arkitekt hade ritat, sen for jag iväg till WHA med nån snubbe och fotade en målvaktshandske till någe fotbollstidningsgrejs och sen fick jag fara heeeelt själv och fota nån sjöfarts tjej. 

Tror det kommer bli mkt intressant och lärorikt! Ska följa mina mästrar/e (vad schutton är det i plural?) som deras lärling!
För den som inte vet så kommer jag nu vara på Ålandstidningen och praktisera i 6 veckor framåt.


En bild på Viking när vi var till Lemland och fotadeRSS 2.0