Tävlingar

Har just skickat iväg lite tävlingsbidrag, första bilden till temat Respekt som De Ungas Akademi fixat. Första pris är 800 €, andra 400 € och tredje 200 €, så det är bra med folk som deltar i den jo. Dock var det inte många som tyckte min bild passade i det temat, men själv tycker jag nog den gör det. Har nog försökt komma på bättre idéer och kollat igenom vad jag har men det är helt tomt i mitt huvud så den får duga :)


Bildbeskrivning: Du måste respektera andras respekt för att kunna få respekt.
(vart väldigt råddigt så är säkert inte alls logiskt, men låter nog bra i mitt huvud, höhö)
De här 10 bilderna nedan är till nån tävling från en reklamtidning (?) som skulle ha bilder i temat Svartvitt. Mysko att man måsta skicka in tio bilder, men man kan vinna 100 € för det iallafall.1 advent


Lillajul

Har bakat brända pepparkakor och ätit mig ännu lite fetare hos kusinerna över helgen. Kollade igenom deras tidningar och snodde en sida om nån fototävling, så nu ska det kollas igenom :)
Hemma

Stannar hemma från skolan idag, i hopp om att bli fri från min förbannelse. Men måst ändå iväg till Efö (skolan jag gick i last year) och hämta ett paket som tydligen hade kommit dit. Orkar.Inte.Fick bli en bild från igår


Gitarren joina

Önskar mig en människa till julklapp, som jag kan göra vad jag vill med! Kleta, fota, iscensätta med osv. Men ni får nöja er med bilder på vackra mig tills det blir jul då antar jag..

Och nope, jag kan inte spela gitarr förutom några simpla ackorder. Dock skulle jag jättegärna vilja kunna, men det tar sån tid innan det blir bra, en tid som jag egentligen har och skulle kunna lägga ner på att lära mig, men.. njä
Photoshop @ skolan

Photoshoppar i skolan, yaya! Gjorde först mer realistiska tröjtryck i ps, att trycket skulle följa vecken på tröjan vilket funka fiint. Testa göra en fejsbild också, vart int lika bra men ganska ballt ändå.Måndagsföda

Dagens höjdpunkt skulle vara när jag sku köpa min pepparkaksdeg som jag längtat efter hela dagen idag. Glögg och deg ♥ Men nej det enda jag hittade var en gigantic empty frys.. Försökte hitta något ersättbart, men vill fortfarande ha min DEEEEG! :))

Helg

Första snön kom igår då, men nu är den borta igen, snice! Blir bara så äckligt kallt och halt, fast nu har det blivit kallt ändå. Baaad.


Sara & PontusKören Evangelicum på julöppningen
Egna musikvideo

Amanda gjorde typ allt, men jag är iallafall född som skådis!..Mat

Såg just sista Harry Potter (bättre sent än aldrig, dah), trodde ju hela bunten skulle dö men icke..  Btw, tänk om man sku ta bild och blogga om precis allt man äter, liksom man sku ju inte palla äta längre eftersom man sku måsta ta bild å lägga upp de hela tiden. Ekonomiskt sku det ju iaf va!


Dagens stora fynd ↓

Massa film

Trodde just jag missat House, tills jag kom på att det började 10.. Lycka! Sen blir det att påbörja den nynerladdade säsongen av Friends. Dock borde jag ta och se Eclipse snart igen så jag hänger med när man ska och se den nya på fredag, men sen hittade jag också sista delen av Harry Potter på datorn som jag inte hade en aning om att jag hade. GOSH, måste ju se den också!


En ståtlig bild på min Lara Croft figur jag fick från mam o pap när de var i frankrike. Hon är nog en av mina fejkade förebilder :')
Kapten Röd (med Promoe) - Bua!


Målat med ljus

Målade med ljus i skolan med några andra från klassen just, och det mycket ståtliga trädet gjorde jag!
Sitter på skolans dator och märker att vissa bilder jag har på bloggen ser helt cp ut, som tex. bilden med temat Lycka är helt svart här (?) Och inte kan jag göra enter-mellanrum på inläggen jag gör här heller som ni ser..

Nytt

Bestämde mig för att ha den stora egopic dagen idaaag, yayah! Men budskapet i denna bild är mössan, -70% ♥ Texten på handen är min shoppinglista till citymarket.


Highkey


act like a chicken


Äckelmåndagar

Uppdaterat designen lite smått

Det gick tre dagar efter att jag hade gjort min förra header och sen tyckte jag att den inte alls var lika snygg längre, yepyep.

Sen börjar man ju släktas på pappa mer och mer, iallafall när det gäller skolan. Gick på två timmar finska och sen gav jag upp, vem orkar egentligen gå på tre timmar engelska, två timmar svenska och ytterligare en timme finska efter det?!
Hemma

Hur otroligt skönt det är att vara hemma efter att ha sovit 3 nätter med sin sovsäck direkt på golvet ♥ Men nice har det varit ändå, fick jobba mera med att fota efter teman vilket jag har ganska svårt för, och lyckades ju helt ok ändååh.

Kändes dock sådär lagom trevligt när en ålänning blev misshandlad bara för att han var ålänning.. Bilder från uppvisningen av några labb man kunde välja mellan
Fiina killar↑ och fina flicker↓
Mystik

@ Kulturkarnevalen


Tema 4 - Mystik


Förtrollad

@ Kulturkarnevalen


Tema 3 - Förtrollad


Skräck

@Kulturkarnevalen


Tema 2 - Skräck


Ensam

@ Kulturkarnevalen


Har just börjat med att fotografera känslor och ensam var den första


Vår lärare i det hela ställde upp på bilden ↓


Lowkey

Fotat lowkey i skolaaan, mwahha.Amanda Båge och tha kyckling

→ Kulturkarnevalen till sön

Kulturkarnevalen imorgon

Finns så mycket här hemma som jag borde göra, har gått med den tanken i minst 3 veckor men noope här görs det annat..


Och imorgon blir det Kulturkarnevalen tills på söndag :)


Tisdag

Åhh, den nya Tintin filmen var typ asbra! Hoppas de också gör alla de tidigare filmerna sådär ♥


Också jenny


Mycket kusiner hära


Jenny


Still monday

Still alive, yepyep.

Joggade typ hundra mil med min kusin i helgen, gosh vad jag känner mig hurtiger.. Nåja, äntligen har jag Gossip Girl avsnitten nerladdade med svensk text! Hade lite problem med det tidigare, öhhö.Sparade den första bilden i originalstorlek i photoshop, och den andra ändrade jag färdigt till 700px bred i photoshop och nog ser man ju lite kvalitéförbättring på den andra bilden (på texten och katten syns det bäst)!

1.


2.Så om kvalitén suger kan man iallafall få den lite bättre genom att färdigt spara den i rätt storlek innan man laddar upp den (y)

Pluggar för fullt

Har inte pluggat som folk på 1½ år så tyvärr finns det ingen återvändo för det, tar matteprovet på den enorma talang jag har och tvingar mig att plugga in alla tv-serier som jag missat genom mina 17 år istället.
Ny headerbild kanske, kanske inte

Damn vad min kärlek till photoshop och fotograferandet är stor egentligen! Skulle inte palla bo ensam annars har jag kommit fram till. Eller om jag inte hade det kanske jag skulle ha lagt min tid på att fixa mitt liv till en lite högre nivå, kanske ha en ståtlig make med ungar, vilket skulle leda till att jag inte alls skulle vara ensam.. Så pga photoshop och fotograferandet så är jag heeelt ensam. damn.


Kanske skulle passa till header?edit: De vart en header av den iaf (f5)

Mina små vänner #2

Tre till bilder på Sara och Pontus från igår som jag tog sådär 'mycket diskret' medans dom hade det trevligt i min säng :}
Mina små vänner


Sara & Pontus

Skaffat en ny egoistisk, gigantisk och synlig logo som jag ska försöka använda på de flesta bilder jag lägger upp

Studiestig

Ska välja vilken studiestig jag ska följa dessa tre år i skolan, och hade det färdigtänkt redan före jag började skolan men nu blir jag mer och mer osäker. Man kan välja mellan Yrkesinriktad studiestig, Internationell studiestig och Förberedande studiestig för yrkeshögskola, och har ju tänkt söka till en högskola efter dethär, men vill ju också utomlands på praktik, vilket är ett måste om man väljer den internationella stigen, och i den stigen förbereder man sig mer för sånt typ.. Hade tänkt välja yrkesinriktad studiestig ett tag också men det orkar jag inte gå in på, höhö!Testhemsida

Testhemsida jag fixar med i skolan.
RSS 2.0