Avatar

Avatar på G igen!Vampyr

Spelade tennis på gympan idag, och damn den sporten är kul! Har sådär för övrigt varit duktig och både tvättat å diskat så nu e bara frågan om man ska orka fara å köpa nå ätbart eller inte.. 


För er som följt Nevnarien's blogg en längre tid så kan ju se att jag tog lite hennes stil på redigeringen! Fast dethär är också bara en testbild på nån bild från i somras! Sku behöva ta lite porträtt bilder på en stackare nån dag.
Landskap 2?

Hade Jessica att kasta stenar i vattnet åt mig denhär gången. Damn jag börjar missbruka kontrast och färginställningarna i photoshop ser det ut som.. Fast det sa jag inte! Ska låta er tro att de e helt oredigerade! 


Stativbild(er)

Mwahha! Testar stativet å jaah! Man kan ju få värsta balla bilderna! Dock är detta bara en testbild jag gjorde på några minuter, därav den fantasilösa idén.Är sjukt slut i huvve efter att ha haft 8 lektioner i streck framför en dator.. Nåmen nu ska jag äta riis å komma på fotoidéer 

Landskap?

Gått runt halva Vasa och när man finally har återvänt så bar det av och lånade stativ ist.. Värsta gangsta känslan man fick sen av att gå med klumpstativ på ryggen sådär lagom sent på kvällen!


270811

Villa avslutning firas här i Österbotten typ.. nu?  Men jag är äkta ålänning så inget sånt för min del! Eller okey.. Skulle gärna ha velat men jag är forever alooooone!! Fast nä skoja ba! Tänkte låta turduvorna slippa mig för en gångs skull, mwahha! Firar med räkning, tidning och chili nötter vilket är gött de me Annars håller datorn på att sprängas.. Varken msn, skype eller windows media player fungerar så.. då kan du lika bra ta och DÖ NÅN GÅNG DÅ?! Gahh, ge mig en iMac nån.. 27" helst.. med photoshop och illustrator gärna också!


Men nu är det klappat å klarrrt! Mina vänner från åland kommer på höstloveeet 

Anne-Lie

Sitter och redigerar bilder från i somras, tror det kommer bli en hel del gamla bilder jag tar å redigerar upp nu i vinter eftersom jag hatar.. Fast nä, hata är ett starkt ord så vi säger ogillar ist! Så ja, jag ogillar att fota på vintern.. Bara kallt och ääckligt!Vacker kusin man har!


Holy shit vad headern är pixlig!

tjugofemteaugustitvåtusenelva

Skulle behöva handla, men det är dyrt på siwa och långt till city market. Har int heller diskat på typ.. 5 dagar (?) och jag har ännu inte gått igenom dedär bildera.. Eller påbörjar recensionen som ska vara klar på måndag! Sen var det ju tvätten också.. Men har tejpat upp en bild på väggen iaf, det har jag!! 


Nåja, har hela helgen på mig att fixa detdär så här ska annat göras!

Skola:  Checka Illustrator tutorials på YouTube, joggade typ hundra mil med Amanda på gympan och så gick vi finally igenom Dreamweaver sådär smått!Halvseriösa hemsidor som jag gjorde förra året:


@ skolan

Dammn.. Här stiger man upp kl 7 och så börjar man 10?! Får man veta när man väl är i skolan.. Nåja sitter här och kletar i programmen!
Checka mästerverket!

En annan del av Vasa

Brukar inte ta natur/växt bilder vanligtvis, men läste om ett photoshop tips till just såna bilder så då vart de bara raka vägen ut!


Och jag fattar inte varför jag ska envisas med den manuella fokuseringen när de flesta bilder ba blir suddiga ändå..


Flowers

Lite överredigerad, men äeah!


.. Ganska mycket tillåme nu när jag ser efter!Porträtt @ Studion

Fotade porträttfoton i studion igår med skolans kamera, och fixade till ena bilden i photoshop idag!


Ann-Sofie Berg


ZadiQ

Pontus & co spelade i lördags på nå lame place, men man ska se de från den ljusa sidan! Jag fick fota massssvis!


Juthbacka

Jeo, i fredags vart jag och mina små vänner till finlands största marknad(?!) och checka lite. Hittade en gammal fin kamera för två euro! Mwaahah!


Sara & Pontus @ Juthbacka
Om migNamn:
Rebecka Eriksson
Född: 8 september 1994
Hemort: Åland, Jomala
Gör: Studerar 1a året till medieassistent på Vasa Yrkesinstitut (i Finland).
Intressen: Fotografering & framför allt redigering  


Rebecka Eriksson heter då jag, 17 år gammal och flyttade till Vasa 2010 för att börja studera på Evangeliska Folkhögskolan, datafoto-linjen som var ett av mina bättre år. Fick då intresse för fotografering och photoshop och fick en Nikon D3000 på min födelsedag som jag döpte till Bob och än inte svikit!

Är annars en konstig typ som gärna nördar framför datorn istället för att försöka leva det liv som anses vara ett liv. Spelar också gärna på mitt Wii (zelda/mario) eller fyller i listan på sedda tv-serier. Klottar med min ritplatta och äter smörgås gör jag också.

Välkommen till min nya blogg!

Har utvecklat min bloggdesign så allt är kanske inte perfekt ännu, men det kommer!

Kan också säga att alla kategorier är inte fungerande än eftersom jag inte har något innehåll i de just nu!


Tidigare bilder..

Tidigare bilder..


Tidigare bilder..

Bara för att jag ska få kategorierna att fungera snabbare! Höhöh..


RSS 2.0